hvordan dreper hydrogen peroxide bakterier?

hvordan dreper hydrogen peroxide bakterier?

Hva er Hydrogenperoksid?

Hydrogen peroxide er en løsning som har både personlig og industriell bruk. Det er et naturlig desinfeksjonsmiddel og blekemiddel. En av de industrielle formål er å bleke papir, for personlig bruk, er hydrogen peroxide godt kjent som en tenner whitener og renere. Det dreper også bakterier og bakterier og er nyttig for rengjøring insektsbitt og små kutt og skraper. Hydrogen peroxide koster mindre enn $ 1 og er lett tilgjengelig i stoff butikker.

Typer av Hydrogenperoksid

Hydrogen peroxide kommer i ulike styrker. Produktet selges i stoff butikker er vanligvis en mild 3-prosent hydrogenperoksid (de resterende 97% er vann). Andre styrker varierer fra 22 prosent til 35 prosent, og regnes ikke trygt for personlig bruk. De større styrke av hydrogen peroxide er noen ganger selges i helsekostbutikker som desinfeksjonsmiddel. Det er også en ren form av hydrogen peroxide enn det som kan være farlige ved feil bruk.

Hvordan Hydrogenperoksid dreper bakterier

Hydrogen peroxide er alltid i en mørk-brun flaske som lyset avtar sin potens. Hydrogen peroxide er opprettet fra oksygen og hydrogen molekyler. Det er oksygen ansvarlig for drapet av bakterier. Når hydrogen peroxide brukes på en overflate, reagerer det raskt og deretter brytes ned til vannet hydrogen. Samtidig, er frie oksygen radikaler utgitt; disse skaper oksidasjon, en kjemisk prosess hvor oksygen kombinerer med annet stoff for å bryte ned eller endre funksjonen til molekyler. Gjennom oksidasjon, brytes bakteriene, som gjør den ufarlig.

Forskning og studier

I en 2003 utgave av "Journal of Food and Science," forskning indikerte at hydrogen peroxide kunne decontaminate frukt og grønnsaker smittet med E. coli . The Environmental Protection Agency har godkjent bruk av hydrogen peroxide som rensemiddel. Ifølge EPA, "Hydrogen peroxide, godt kjent som en ingrediens i desinfiserende produkter, er nå også godkjent for å kontrollere mikrobiell skadedyr på avlinger vokser innendørs og utendørs, og på enkelte avlinger etter høsting. Denne aktive ingrediensen forhindrer og kontroller bakterier og sopp som forårsaker alvorlige plantesykdommer. "Bolig og Urban Development (HUD) heter det at hydrogen peroxide kan brukes til å drepe visse stammer av mugg, men at det ikke er nok forskning til å kunne anbefale det til eliminere mold i boliger.


Relaterte artikler


Hvordan rengjør jeg hvit flettet?
hvordan bygge en enkel tre seng ramme
hvordan bruke rubbing alkohol på vintage tre for å bidra til å løfte flekker
gjøre en peis Mantel hylle
Bygningen uferdige bord og stoler for barn
reparasjon sting for en skinnsofa
hva er Sealy topp av linjen latex senger?
madrass brannsikring lover
hvordan å sette sammen en lat gutt stol
DIY seng