DIY skjønnhet fatet

DIY skjønnhet fatet

En skjønnhet parabolen er enhver keramikk, glass eller plast plate eller beholder som kan brukes til å holde skjønnhetsprodukter. For eksempel kan en skjønnhet rett display en dekorativ bar av såpe, en samling med ørepynt eller ringer eller en Hodge Podge av leppestifter og leppe ordbøker. Lag din skjønnhet retten ved å resirkulere umake Kina eller andre beholdere. Lær å se på tallerkener, skåler og kopper i et annet lys, og du vil snart bli vist en særegen skjønnhet parabol i badet eller soverommet

kopper

Besøk sparsommelighet butikker og antikvitetsbutikker. Velg en enkelt te kopp eller punsj bolle cup å bruke som din skjønnhet parabolen. Gruppe flere samsvarer kopper på et sølvbrett, og vise på kommoden eller badet skranke.

Sticks og Saucers

Kjøp et enkelt glass stearinlys stick og en vintage porselen plate eller tallerken. Ved hjelp av en varmt lim pistol, linje toppen av stearinlys stick med lim, og deretter umiddelbart trykk på plate eller tallerken på toppen. Du kan gjøre dette med tre forskjellige lys stokker av varierende høyder for å skape en "skjønnhet retten" for armbånd, ringer og brosjer.

Gravy Båter

canvass verftet salg for et sausenebb. Gamle saus båter er perfekt for fylling med rør av lip stick og lip gloss. Vis en trio med saus båter på en keramisk serveringsfat eller et sølvbeger på badet counter. Fyll hver sausenebb med forskjellige makeup elementer, slik som leppestifter, eyeshadows og rødmer.

Briller

Interessant vann glass, champagne fløyter og martini glass kan brukes som kreative skjønnhet retter. Fyll et martini glass med små baller av såpe og legg på badet counter. Fyll champagne fløyter med sminke børster. Line en vinduskarm med vannglass, og fylle dem med bomull øret vattpinner, bomull baller og neglefiler.


Relaterte artikler


hvordan å helle harpiks på en bordplate
hvordan å bygge en bokhylle med skap
hvordan bygge øvre kjøkken skap
hvordan gjøre aloe gel
Slik sand en seder brystet
hvordan å lage et vindu sete pute
hvordan sette sammen datamaskinen pulter
hvordan å stoppe myggstikk fra kløe
hvordan bli kvitt edderkopper!
hvordan å fjerne maur spaet måten - naturlig, grønn og organiske kjemikalier uten giftstoffer eller plantevernmidler