Slik skjønnhet unne deg den naturlige måten

Slik skjønnhet unne deg den naturlige måten

Slik Beauty Unn deg den naturlige måten
Hvis du er lei av å prøve disse kjemiske produkter på huden som ikke bare koste en formue, men knapt skabb å friske opp huden i mer enn et par dager, deretter sin det nok på tide du skjønte at du ville bli bedre uten dem uansett. Det er mye bedre og effektive ingredienser på kjøkkenet sokkel!
Et mye bedre alternativ er å bruke av noen naturlige produkter som vet nøyaktig hvordan du skal bringe tilbake liv til de cellene i huden din så lei av kosmetiske merkevarer. Her er tre trinn formel som du kan prøve på en ukentlig basis for å friske opp ansiktet glød:
en
Slik Beauty Unn deg den naturlige måten
Cleansing:. . En av de beste måtene å rydde opp huden din er ved anvendelse av Fuller's jord. Legg litt melk til det å lage en lime (med mindre huden din skjer for å være ekstremt fet, og da rent vann kan være et egnet alternativ). La lim på huden din og vask den av etter at den tørker ut
2
Slik Beauty Unn deg den naturlige måten
Toning:. . Gå for en steam ansikts (legg noen kamfer i vannet om du har hudormer). Dette ikke bare renser huden din ytterligere, men også slapper du fullstendig. Vask ansiktet med iskaldt vann og ta på litt yoghurt /kesam å lukke porene og tone huden din.
Tre.
Slik Beauty Unn deg den naturlige måten
Fuktighetskrem: Gir fuktighet til huden med melk og honning massasje. Alternativt kan du også bruke en dråpe eller to av kokos olje eller mandelolje i ansiktet ditt som kan også lysere nyutviklede merker. Hopp over dette trinnet hvis du har en ekstremt fet hud.

Tips og advarsler


 • før du velger noen av de naturlige produktene som er nevnt ovenfor gjør at du ikke skje å være allergisk mot dem.
 • Ikke gjenta denne prosedyren mer enn en gang i uken for å sikre at huden din fortsetter å beholde sin naturlige oljer.


 • Relaterte artikler


  Hvordan ser flått ut?
  hvordan å male et mellomrom skjerm
  hvordan du bruker en magisk penn på tre antikviteter
  DIY tre headboard
  planer om utbygging i et hundebur slutt tabellen
  alternativer til vanlige madrasser
  hvordan å behandle en bit fra en slange
  hjemmekontor møbler ideer
  De vanligste tresortene i dagens møbler
  hvordan å få øye på en klapperslange