brasiliansk skjønnhet tips

brasiliansk skjønnhet tips

Brasil har lenge vært en front-runner i skjønnhetsindustrien, og brasilianske kvinner er kjent for å være noen av de vakreste på planeten. Med lange, flytende, nydelig hår, feilfri hud og vakre kropper, brasilianske kvinner har mange skjønnhet hemmeligheter å dele med resten av verden

Hair

Hvis håret ditt er en krusete håndfull og vanskelig å administrere, få glatt, silkeaktig hår med den brasilianske Keratin Treatment. Prosessen for å oppnå vakre lokker kalles "escova progressiva," eller "progressive føn" på engelsk. Prosessen varme-forsegler håret skjellaget med keratin. Du har kanskje hørt om dette produktet i andre håret behandlinger, det er et protein som ligner på dem i menneskehår som forekommer naturlig. Resultatet: kraftige, rette, nydelig hår.

Skin

En kvinnes beste tilbehøret er hennes glatt og vakker hud. Caress brasilianske Eksotiske Olje Infusjoner kroppsvask er en eksotisk blanding av søte lidenskap blomst fløte og acai frukt olje, som lukter deilig og holder daglig skjønnhet spennende.

Body

På strendene i Brasil, en vanlig praksis for kvinner er å gni sand på kroppen. Denne brasilianske skjønnheten hemmelige stimulerer og jevner ut huden og reduserer cellulitter. Få den samme effekten hjemme med skjønnheten bar ved Lush, som har sand og fuktighet.


Relaterte artikler


hvilke størrelser kommer løse madrasser i?
bruker for gamle møbler
hvordan å gjenkjenne chigger bitt
Amish typer møbler
hvordan man bygger en bue benk
hvordan å behandle en bie stikk med to ingredienser
hvordan man skal forebygge myggstikk
hvordan å montere en MALM nattbord på veggen
diy: innebygd bokhylle
ideer for gjenbruk en vintage koffert