hvor å fjerne en hake akkurat nå

hvor å fjerne en hake akkurat nå

Det er sant at de fleste flått ikke bære diseases. However selv om den sitter fast i huden din ikke bærer en sykdom, er jeg fortsatt ganske sikker på at du ønsker det borte! Yuck, ikke sant? Det er svært viktig å fjerne haken så snart du oppdager it. Removing flåtten vil hjelpe deg å unngå sykdommer som Lyme disease. Ticks er ektoparasitter (ekstern parasitter), lever av hematophagy på blod av pattedyr, fugler, og noen ganger reptiler og amfibier. Ok kan slutte å snakke og få til å fjerne det lille arachnid.
en.
Først må du fin-tippet pinsett for å fjerne en tick. If du ikke har pinsetter, bruk ikke bare hands. Wear noen hansker eller dekke hendene med papir.
to.
Grab flåtten så nær munnen (den delen som er fast i huden din) som du kan. Kroppen av flåtten vil være over din skin. Make sikker på at du ikke tak i tick rundt buken. Du kunne presse infisert væske fra flåtten inn i kroppen din hvis du klemmer den.
tre.
Nå trekker flåtten rett ut til sin munn slipper skin. Do din ikke vri eller "skru" flåtten. Dette kan skille hake hode fra kroppen sin og la deler av sin munn i huden din.
Fire.
Sett kryss i en krukke fylt med rensevæske og lagre den for senere identifikasjon hvis nødvendig.
fem.
Nå er det på tide å tendens til å skin. Wash din det berørte området med såpe og water. A mild oppvask såpe fungerer great. You kan bruke en antibiotika salve, for eksempel som polymyxin B sulfat (for eksempel Polysporin) eller Bacitracin. Sett litt salve på såret. Salven vil holde såret fester seg til en bandasje.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke kan fjerne haken, ringe doctor. Do ikke la den være der !


 • Relaterte artikler


  hvordan man kan forebygge en bjørn angrep
  rustikke møbelindustri
  hvordan å reparere dekk møbler
  Hvordan fjerner jeg rust utenfra møbler?
  hvordan å bygge en flytende plattform seng
  soveromsmøbler komponenter
  hva er farene ved glassbord?
  hvordan du gjenoppretter art deco møbler
  hvordan å kurere infeksjoner forårsaket av bed bugs
  gjør-det-selv-display saken prosjekter