hvor å investere i skjønnhet fra pennies til pounds

hvor å investere i skjønnhet fra pennies til pounds

De kostnader som påløper i jakten på skjønnheten har gjort det til en multi-milliard dollar industri, drevet av våre hardt opptjente penger. Som en villig og ivrig deltaker, vet jeg ikke si dette med forakt-Jeg er her for å lede posse i jakten, gjør alt for å gi håret mitt mer sprett og mine lår mindre jiggle. Men kostnadene for å sette din beste (pedicured) foten fremover kan være overveldende. Hvor skal jeg begynne å bestemme hvordan du effektivt utøve din skjønnhet dollar for å best oppnå de resultatene du ønsker?
Hvorfor ikke strukturere en skjønnhet plan som en investeringsportefølje? Modellert på en pyramide, er basen formet av et sterkt fundament av lav-risiko, pålitelig investeringer. Når som base er etablert, legge til dynamisk instrumenter-dvs, venture litt penger for en større payoff

Du trenger:. .
Litt disiplin
Et lite penger.
Ønske om skjønnhet.
Dette How-To.


en.
Det er like enkelt som å puste
Starter på den rimelige, big-bang-for-the-buck base, noen skjønnhet pyramide starter med selve grunnlaget for skjønnhet-god helse. Dette kan høres ut som noe din mor ville anbefale, men å skape en sunn kropp og god hud er nøkkelen til å se nydelig. Du kan oppnå skjønnhet på de billige med slike grunnleggende elementer som oksygen, vann, mat og mosjon.
Hva kan være mer grunnleggende for helse og skjønnhet enn å puste? Dessverre, de fleste mennesker er grunne breathers, bruker bare en brøkdel av deres lungekapasitet. Prøv innånding gjennom nesen for å fylle lungene dine helt mens du teller til fire. Hold pusten som teller til syv før du puster ut. Puste fra mellomgulvet og både fylling og tømming hele lungekapasiteten vil tillate deg å dra full nytte av oksygenet som kan energi systemet og eliminere giftstoffer, samtidig som den forbedrer sirkulasjonen, ansiktsfarge, fordøyelse, og energinivå.
to.
Drikker du riktige ting?
Konvensjonell visdom har hatt som forbruker minst åtte 8-unse (eller 8X8) glass med vann per dag er nødvendig for å god helse. Dr. David P. Rakel, direktør for UW-Madison Center for Integrative Medicine, sier "Good clean Agua er din beste alternativet" å støtte blod og lymfe flyt og immunforsvar. Rakel er også "en stor fan av grønn te" på grunn av sine mange helsefordeler, inkludert forebygge kreft og hjertesykdommer og støtter immunforsvaret.
Forskjellen i huden tone kan være bemerkelsesverdig og vekt er vanligvis lettere å holde i sjakk når du betaler oppmerksomhet til vannforbruk. Selv om du ikke går for 8X8, vurdere å drikke et ekstra glass vann hver dag og /eller skifte vann eller grønn te for en koffeinholdige drikker.
Tre.
KOSTHOLD SCHM-IET
Bare si nei til nok en diett. Den beste mat-relaterte skjønnheten investeringen du kan gjøre er å spise 5-8 porsjoner religiøst av grønnsaker og frukt hver dag fremfor å fokusere på deprivasjon. I tillegg til å gi vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som bidrar til glødende hud og skinnende hår, produserer tilfredsstiller sult og gir mindre rom og ønske om mat som ikke er så snill med huden og kroppen.

Hvis 5-8 porsjoner lyder skremmende, husk at en porsjon tilsvarer 1 /2 kopp rå eller kokte grønnsaker (omtrent på størrelse med en tennisball) eller en kopp bladrike rå grønnsaker. Hvis du spiser frukt, få en servering fra en frukt eller en melon kile; 3 /4 kopp juice, 1 /2 kopp hermetisk frukt, eller 1 /4 kopp tørket frukt. Og hvis du er en relativt fremmed for produserer delen, gradvis utvide din horisont ved å øke det daglige porsjoner med bare ett hver uke.
Fire.
Trening ikke er en fire-brev ord
Den siste komponenten av pyramiden stiftelsen er øvelse. Fokus på å gjøre det morsomt-velg en øvelse du liker og begrense tiden det tar. Begynn med å begå 5-10 minutter til å trene 3 ganger per uke og gradvis øke mengden. Planlegg hver av øktene på forhånd ved å skrive den på kalenderen som en avtale, og ære at engasjementet like andektig som du ville en legetime. Du kan trene hjemmefra ved hjelp av utstyr så grunnleggende som å gå sko. Bli med et treningsstudio eller klasse koster mer, men gir struktur og alternativene mange mennesker liker -. Aerobic, yoga, pilates, spinning og svømming
5
DE VIKTIGSTE BEAUTY ACCESSORY. !
Du er klar til å stige til neste nivå-å bruke litt penger. Også her er fokus på det grunnleggende viktig.
Neste til renslighet, som jeg antar du har mestret, de viktigste aktivum på utseendet ditt er en god hårklipp. Ikke engang begynne om lange, vakre hår. Hvis du vil den skal være virkelig vakker, få vedlikehold trimmer for å holde den full, sunn, og svingende. Kort hår krever enda hyppigere kutt for å opprettholde form og stil.
Dette er ett sted hvor du bør nok være forberedt på å bruke litt penger. Selv om du kan være heldig med noen uoppdagede suse bare ut av kosmetikk skolen, du som regel får det du betaler for. Vanligvis vil en $ 10 hårklipp får du klippet håret kortere, og ikke mye annet. For $ 25 vil du sannsynligvis få en kompetent snitt og anstendig stil. For å få en flott stil som også forbedrer din ser ut til maks, planlegger å betale $ 40 på et minimum, og kostnadene rekkevidden vil variere avhengig av område av landet. For å finne en stylist, be om at personen med awesome håret som gjorde hans eller hennes klippe.
6.
KOSMETIKK
Sminke kan spenne over hele spekteret budsjettet. Kvalitet på kosmetikk er ikke alltid forutsigbar etter pris. For eksempel, er LancÃ'me (dyr) og L'Oreal (ikke dyr) kosmetikk produsert av samme selskap, og jeg har funnet svært liten forskjell i kvalitet. Jane, en latterlig billig linje tilgjengelig i de fleste lavprisbutikkene, er sterkt anbefalt av noen profesjonelle makeup artister (selv om jeg ikke liker deres grunnlag fordi det virker litt cakey på meg-men elsker sine øyne skygger og rødmer). Individuell utseende, farge, og huden kjemi varierer, så du må eksperimentere for å finne hvilke produkter og merkevarer fungerer best for deg. Start alltid med en ren, fuktig ansikt. (SPF 30 solkrem for ansiktet fungerer godt som en fuktighetskrem, og solkrem er din beste venn for å forebygge rynker. ) For grunnleggende, prøv gjennomskinnelig fundament, et snev av rødme i kinnbena, subtile øyenskygge og sort mascara. Jeg personlig liker litt leppe farge, men i det minste velge lip gloss.
7.
Vakre negler
Hold neglene sunt med regelmessige anvendelser av krem til neglebåndene, og forsiktig presse dem tilbake med en oransje stick. Bruk en Emery bord til filen ut grove spiker kanter. Å polere, ideelt sett en base coat er fulgt av to strøk med vanlig polish og et toppstrøk, men selv en dash av klare polish kan pent fullføre effekten. Jeg har prøvd lakker som varierer i pris fra $ 1. 99 til $ 25, og selv de som lover å ikke chip, gjøre. Mine favoritter er de som tørker raskt, slik som L'Oreal's Jet-Set.
8.
Lah-DEE-DAH SPA
Den endelige hjørnestein i din skjønnhet pyramiden kan omfatte spa-behandlinger eller til og med en spa-ferie. Akkurat som du ville forskning en investering før våget en betydelig sum penger, sjekk ut spa-produkter og fagfolk. Hvis du kjøper et dyrt produkt for sine lovede resultater, er disse resultatene uavhengig dokumentert? Gjør profesjonelle tilbudet referanser, eller gjøre dine venner snakker høyt om sine erfaringer?
Fleste dag-spa tilbyr voksing, ansiktsbehandling, massasje, og kroppsbehandlinger. Prisene varierer. Du kan få håret fjernet fra nesten hvor som helst på kroppen din-med en enkel mage voksing koster ca $ 15 og en combo full ben og enkel bikini voks som starter på $ 80. For $ 45 kan du få en mini-ansiktsbehandling som inkluderer en enkel rens, tone, peeling, maske og fuktighet behandling i bare 30 minutter. Eller du kan velge for en 50-minutters ansiktsbehandling som gir løft og oppstrammende tiltak for $ 135. Er du føler deg stresset og knyttede? Vurderer en rekke massasjeterapier eller kroppsbehandlinger, for eksempel en damp dusj for å åpne disse porer eller avgifte kroppen wrap. Det er mer. Mye mer. Bare ring ditt lokale dag spa (Gule sider: Spas-Beauty). . For mer informasjon
9
Som du bygge din skjønnhet planen, er det beste rådet ta hensyn til hva som fungerer for deg , hva passer ditt budsjett, og hva som gjør at du føler og ser ditt beste. Du er din egen beste skjønnhets ekspert

Tips og advarsler


 • Anbefalt Bøker:.
 • Breathing: The Master Key til Self Healing av Andrew Weil
 • The Art of Breathing av Nancy Zi
 • The BreathingBok av Donna Farhi
 • Makeup: The Art of Beauty av Linda Mason
 • Real Beauty Sonia Kashuk


 • Relaterte artikler


  hvordan du velger spisestue møbler
  hvordan finne et italiensk seng i en pose
  hvordan bygge nonported MTX høyttaler bokser
  hvordan å lage en bokhylle for barn
  hvordan måle for en sectional sofa
  Hvordan kan jeg nød et møbel?
  hvordan å gjenkjenne en brun eneboer edderkopp
  hvordan å stoppe kløe fra myggstikk
  DIY skap
  hvordan man skal håndtere Scorpion svir