hvordan å behandle en bit fra en slange

hvordan å behandle en bit fra en slange

De fleste slanger er ikke giftige, og den enkleste måten å fortelle om slangen som har bitt deg er giftig, er å sjekke såret. Hvis bittet er tørt så slangen ikke sette noen venom og du kan være trygg, selv om det kan være smertefullt, er det ikke giftig eller det utvinnes en så liten mengde gift dere er ikke i fare.

Selv er 99% sikker på, er imidlertid ikke nok. Du bør alltid komme til en lege ASAP etter å ha blitt bitt av en slange. Hvis mulig merker så mye detaljer om slangen som mulig slik at du kan beskrive det senere. Mer enn sannsynlig legen vil bare gjelde antibiotika salve og gi deg råd til å se den for et par dager, men det er likevel bedre å få den sjekket av en profesjonell. I mellomtiden . . . . . .
en.
IKKE prøver å kutte deg selv og suge ut giften. Mer enn sannsynlig at du vil bare føre deg selv mer smerte og vil få ut mindre enn 5% av gift uansett, ikke nok til å gjøre noe godt. Tourniquets er også en gammel koner tale som ikke fungerer.
to.
Hold deg rolig, og om mulig, bli satt. Du bør prøve og holde området i bite under hodet nivå når du sitter å bremse ned giften's reise hastighet. Hvis du må flytte, gå, IKKE kjøre eller vil du bare få giften inn i sirkulasjonssystemet raskere.
Tre.
Hvis mulig splint i området for å bidra til å stoppe muskelsammentrekninger som sprer seg giften raskere. Du kan bruke noe som er hendig som er fast, herunder grener.
Fire.
Ikke suge bitt området i isvann, er gift ofte temperatur sensitive, og få det kaldt kan faktisk forårsake mer alvorlige skader.

Tips og advarsler


 • Ikke få panikk, selv om slangen er giftig det er liten sjanse for å faktisk dø av bittet.


 • Relaterte artikler


  donere møbler i McHenry, Illinois
  hvordan å lage en bordplate fra tregulv
  Slik velger du et TEMPUR-pedic madrass sett
  enkle instruksjoner for å gjøre barstoler
  hvordan bygge en benk fra en headboard
  hvilken størrelse utendørs paraply er nødvendig for en 67-tommers bord?
  tips for patio stoler med rektangulære ben
  hvor høy bør nattbord lamper være?
  myggolje oppskrift
  typer innebygde senger