hvordan å behandle en myggstikk og stoppe det fra kløe

hvordan å behandle en myggstikk og stoppe det fra kløe

Alle hater de kløende små røde nupper eller fjell, hvis allergisk mot myggstikk. Sørg for å putte dem hansker på hvis du ikke kan stoppe riper disse irriterende myggstikk, bare litt humor. Nå hvis den personen som ikke ønsker å gå rundt med hansker på i sommer, her er noen forslag
en.
Så snart du får en matbit, setter rubbing alkohol på vanligvis vil stoppe kløe umiddelbart. Den chill av alkohol er så beroligende også.
To.
Vaske den med såpe og varmt vann noen ganger kan hjelpe den. Mye av tiden skitten og male på huden kan irritere bite mer, forårsaker det å klø.
Tre.
Anti-klø krem kan gjøre underverker. Det er best å gå organisk, bidrar dette til å hindre at du blir utsatt for giftstoffer og andre skadelige ting.
Fire.
Etter rengjøring settes litt medisinert pulver på bite. Bare strø pulver og gni på bite forsiktig. Vær forsiktig med å ikke bruke mye fordi puste den i kan føre til lungebetennelse.
Fem.
Bruk Calamine lotion. Det er lotion som bidrar til å berolige kløe. Jeg vil advare deg det lukter ikke så bra, men det hjelper med kløe.
6.
Bruk isbiter til å hjelpe kløe. Svalende tar bort kløen. Den kulde numbs kløe. Bare bruke den så lenge du tåler det og bare om ikke så sensitive områder av kroppen.
7.
Noen ganger bare sitter i en fin varmt bad kan hjelpe. Rensing av huden på en gang hjelper akkurat deg til å glemme alt om bite. Det kan berolige den og hjelpe den til å bli bedre også.
8.
Bruk noen type av kroppen olje. Tykkelsen på olje kan bidra til å ta bort kløe. Bruke olje også vil hjelpe deg til å gni bite, i stedet for å skrape den bite. Rubbing alltid forhindre mer irritasjon enn riper.


Relaterte artikler


hvordan å bygge en cd veggseksjonen
hvordan bli kvitt lakselus
hvor å fjerne en hake raskt og trygt
hvordan bygge en enkel oppbevaring benk
Hvordan bruke sitrongress olje som insektmiddel
problemer med bestefar klokker
typer, stiler og navn på stoler med armer og høy rygg
hvordan du justerer en gyngestol som glir tilbake
hvordan bli kvitt termitter i møbler
bruk av bed skinner