hvordan å behandle fly bitt

hvordan å behandle fly bitt

Fluer er disgustingly skitne insekter. Fluer kan og bite. Hvis du noensinne har vært på stranden der de grønne hodet fluer live, vet du hvor mye den biter kan skade. Mange mennesker er allergiske mot fly bitt og hovne opp med store welts på bite stedet eller de kan ha en mer alvorlig reaksjon. For de som er allergiske mot fly bitt se din lege for behandling. Fly biter både kløe og vondt på samme tid. Fly bitt bør behandles så snart som mulig
en.
Vask bite området med en antibakteriell såpe og vann. Det er veldig viktig å desinfisere området fordi fluene kan bære sykdom og de kan forårsake en infeksjon på bite stedet.
To.
Fukt bite er med rent kaldt vann og gni en aspirin over det. Sørg for å bruke aspirin som ikke har et belegg. En aspirin som vanlig Bayer aspirin fungerer godt. Den aspirin vil bidra til å redusere hevelse og betennelse. Det vil bidra til å redusere eventuelle smerter du måtte ha på stedet av bittet.
tre.
å redusere kløe lage en pasta av natron og vann, eller en blanding av salt og vann, henvende seg direkte til stedet av bite. Hvis kløen er alvorlig å ta en over disk antihistamin.
Fire.
Se etter tegn på infeksjon. Hvis bite området ser veldig røde, har pus eller har røde linjer som går vekk fra det å søke medisinsk hjelp.


Relaterte artikler


hvordan måle en sofa for møbelstoff
hvor å fjerne flått fra mennesker eller dyr
hva er de ulike stiler av møbler ben?
chiminea instruksjoner
problemer med skum på madrasser
hvordan å hente hjem en brukt madrass - og bedbugs ikke
hvordan å bygge en enkel dør pai kabinett
hvordan å lage en plastisk hylle
ikke spise hvitløk holde myggen unna?
deler til en sammenleggbar piknikbord