hvordan å behandle giftige krypdyr og insektsbitt, chiggers og mer

hvordan å behandle giftige krypdyr og insektsbitt, chiggers og mer

Disse er svært gamle remedier gått ned fra generasjoner i familien min. For mange år rettsmidler, oppskrifter, var husholdningenes hint gått ned, og en bok ble laget av den og solgt på en familiegjenforening. Min grandtante, Lorene Milner, hadde en kopi av denne boken. Hun ble født på 12/23/1914 og avdøde på 12/11/1999, og denne boken ble gitt til meg på den tiden. Jeg setter pris på denne boken og har brukt det så mye sidene er slitt. Her er noen av de virkemidler de brukte for behandling av krypdyr, insekter og andre biter.
en
slangebitt:. Ta noe å gjøre deg selv kaste opp, deretter lage et omslag med løk og salt og gjelder for bite. Grøtomslag er en medisinsk bandasje som er spredt på en klut og påføres huden
2
giftige krypdyr og insektbitt. . : Lag en pasta fra yolks egg og salt og gjelder; for mindre stikk, ble soda anvendt
3
SPIDER BITE:. . Bruk salve av brus og kersonene. (Skrevet av min bestemor-Mary Belle Rich)
fire.
Red Bugs (CHIGGERS): Bland svovel og talkum like deler og holde i en container. Disse skadedyr er verre på sensommeren. Hver gang etter bading, støv kroppen med denne blandingen og du vil ikke bli plaget med disse skadedyr. De kan ikke stå svovel. Talkumen seirer lukten av svovel
5
WASP, BEE eller svie SCORPIONS:. . DAB bleach på det
6
. . RED ANT, WASP ELLER BULL Nettles: En pasta av eddik og natron vil avlaste stikket

Tips og advarsler


 • En typisk medisinkiste i disse dager bestod. av castor olje, salter, svovel, parafin, eddik og melasse, blå masse og calomel.
 • Dette er bare forslag som virkemidler for ovennevnte. I gamle dager de fleste levde miles fra byen og hadde ikke vandre i klinikker, akuttmottak og så videre. For alvorlige komplikasjoner bør du alltid oppsøke lege. Disse midler ville være flott å ta med på camping turer, under en fottur i skogen, jakt og fiske når du ikke er i stand til å oppsøke legehjelp umiddelbart.


 • Relaterte artikler


  hvordan å blande stil og moderne møbler
  soverommet headboard ideer
  hvordan bli en møbel forhandler
  hva de skal finne ut når du kjøper en madrass
  hvordan å velge riktig futon madrassen
  hvordan å selge brukte kontormøbler i los angeles
  hvordan bruke Alka-Seltzer for enkle løsninger i hjemmet
  oppbevaring av mat ideer når du ikke har en anretning
  hva er en enkel madrass?
  tegn på en god madrass