hvordan å behandle insektsbitt og lage din egen frastøtende

hvordan å behandle insektsbitt og lage din egen frastøtende

Mygg er svært irriterende for alle med mindre du bor i Antarktis. Forskning har funnet at insekter tiltrekkes av personer som nylig har spist bananer. Det er de store kjøpt midler og produkter til å lindre insektbitt, men mange inneholder ingredienser som ikke er så trygt å bruke. De fleste kommersielle Myggmidler inneholde minst fire ingredienser som forårsaker hjerneskade. Det er flere bedre løsninger for å bruke i stedet
en.
Putting et ark med Bounce sted på klær som et belte løkke eller rundt kragen din, kan frastøte mygg. Dette ikke bare avviser myggen, men det kan gjøre klærne lukter godt.
To.
Hvis du setter Vicks VaporRub på huden vil dette også frastøte insekter. Insekter hater lukten av Vicks. Det lukter ikke så god som sprett, men det er like effektive.
Tre.
Coppertone kan også brukes til å slå tilbake insekter. Har du noen gang lagt merke til når huden er dynket i Coppertone solkrem at du ikke er plaget av mygg.
Fire.
Selvfølgelig er det de populære Skin-So-Soft krem som folk har brukt for år. Denne lotion gir huden din myk og det også frastøter mygg.
Fem.
Hvis du blir bitt, prøv å lage en pasta med Arm Hammer natron og vann. Påfør lim til bite og la det tørke. Dette er også et godt lim til å bruke hvis du får en bie stikk. Bare sørg for at hvis du får en bie stikk som etter påføring av lim, sette deg et plaster over stikket.
6.
En annen løsning min mor pleide var med Adolph 'Meat mørsalt. Hun gjorde et lim med kjøttet mørsalt og vann, og da hun anvendt det på myggstikk.


Relaterte artikler


hvordan å reparere vintage krom stoler
symptomer på en midd bite
hvor å fjerne rust fra jern møbler av sur dukkert eller sand blast
Slik Slipcover en tre pute sofa
Hvordan ser mite biter ut
hvordan bygge en seng krone
hjemmekontor møbler ideer
instruksjoner for bygge-det-selv middelalderske møbler
Hvordan blir jeg kvitt gamle møbler i Boone County, Kentucky?
hvordan du bytter stolben