hvordan å behandle pinlige problemer av skjønnhet

hvordan å behandle pinlige problemer av skjønnhet

. Det er ille nok at vi er usikkerhet om våre kroppsdeler, men det er ned til høyre ydmykende når vi ser i speilet, og plutselig føler unwomanly og stygge
en.
Acne av Butt
Butt akne er vanligvis forårsaket av svette i klær som er svært stramt. Det er flott å ha en fin form og føler seg trygg nok til å ha stramme bukser, men hvis du svetter mye, kan du kanskje revurdere iført de huden stram bunn.
Enten du var velsignet med en fin form, jobbet hardt for å oppnå din figur, eller betalt en fin sum penger for hoftene og boller forholdsregler må tas for å minimalisere risikoen for baken akne.

Hvis du allerede har butt akne-ikke å bekymre deg-det er håp. Besøk din hudlege for antibiotika som vil klare det opp i tide. Du kan be om prøver av antibiotika som de kan være kostbare. En billigere vei ut, for de av dere uten helseforsikring er å bruke benzoylperoksid Lotion. Bruk kun bomull truser for å forhindre fremtidige utbrudd.
To.
Chin Hair
grunn av sin beliggenhet, haken hårene er blant de mest pinlige skjønnhet problemer. Chin hår og hormonelle forandringer går hånd i hånd. Du er mer utsatt for dem i overgangsalder og graviditet.
Selv om du ikke kan hindre haken hår, kan du behandle dem flere ganger med laser behandlinger. Prøv ikke å plukke på dem som dette legger bakterier som fører til irritasjon.
Tre.
Toe Hair
Disse er ikke så ille som haken hår og kan være lett vokset eller barbert samtidig du barberer leggene. Kjøp en voks kit fra ditt lokale apotek. Voksing er enkelt, legger man voks på hår du vil ha fjernet, plassere et tape stripe over den voksede området, trykker du strippe ned, trekk deretter kle av. Det kan svi i to sekunder, men hva er verre-to sekunder av smerte, eller går rundt hårete toed
4
Nail sopp
Neglesalonger ofte?. oppvekststeder for nail infeksjoner. Nail sopp er spredt fra folk til verktøy, deretter verktøy til folk. Alltid ta hensyn til hvem gjør neglene, se om de rene sine verktøy med isopropanol.
Hvis neglene blir misfarget eller hvis du opplever ubehag, bør du planlegge en avtale med legen din først bekrefte om du har en sopp. Din lege vil guide deg i henhold til hans eller hennes funn.


Relaterte artikler


hjemmelaget Høvelbenker
Hva er fordelene med Nikken magnetiske madrassen pads?
hvordan å behandle en brann maur brodd
luksus lekehus for barn
instruksjoner for å sette opp en baby seng
hvordan unngå katt bitt
Hvordan redde jeg et gammelt treverk tabletop?
hvordan unngå giftige slanger
komfort funksjoner i en ergonomisk stol
hvordan en sort enke gift byttedyr?