hvordan å berolige en manet brodd

hvordan å berolige en manet brodd

Forhåpentligvis, hvis du noen gang har blitt stukket av en manet, visste du eller noen du var med nøyaktig hvordan du skal berolige excrutiating smerten. Hvis du har funnet deg selv uten kunnskap eller ressurser, bruke disse tipsene for neste gang du våger deg ut til stranden

Du trenger:. .
Kredittkort
Hvit eddik.
Rag /klut.
Urin.
Ice.


en.
Kom deg ut av vannet og videre til et håndkle (eller strand stol, osv. . . . et sted der området som skal behandles er lett tilgjengelig ). Mens skade er fortsatt brennende og stikkende følelse, skjedde det verste av smerte under selve stikket og lettelse vil snart komme din vei. Ta Advil umiddelbart hvis det er tilgjengelig for deg.
To.
Bruk et kredittkort (eller noe med en lignende, stiv kant) og skrap betente området frem og tilbake for å fjerne eventuelle rester av maneter tentakler.
tre.
suge en klut eller håndkle i hvit eddik (rød eddik er også akseptabelt) og gjelder for det berørte området. Eddik er et viktig steg, det fungerer som en Neutralizer mot giftstoffer frigjort ved stikket og vil ta bort mye av smerten du føler. Head til en dusj for å skylle kroppen av. Ikke bruk såpe på stikket ennå.
Fire.
Pee i en kopp og hell urin over stikket. Mens du bruker urin ikke opptre som en helbredende agent etter at du har opplevd en manet brodd, mange rapporterer at helle urin over stikket bidratt til å redusere smerte. Husk å skylle av igjen etter at urin søknaden.
Fem.
Legg ned og bruke eddik gjennomvåt fille til stukket området igjen. Alternative hvert femte minutt mellom eddik og is til du kan se at hevelse og rødhet fra stikket er subsiding.
6.
Hvis du ikke ser en markert forskjell i hevelse, welting, og rødhet i stikket etter 24 timer, gå se en lege. Du opplever kanskje en allergisk reaksjon som du trenger å søke profesjonell hjelp.

Tips og advarsler


 • Vær spesielt oppmerksom stikk på halsen eller brystet. Stikk i disse områdene kan være svært alvorlig (vurderer nærhet til hjerte, lunger, etc), spesielt til de som kan lide ekstrem allergiske reaksjoner på en manet brodd.
 • Hvis du begynner å ha problemer med å puste, begynner å blir svimmel eller svak, eller føle seg forvirret eller desorientert, søke øyeblikkelig profesjonell omsorg, du kunne ha en alvorlig allergisk reaksjon.


 • Relaterte artikler


  Hvordan finner jeg en skum madrass cover?
  hvordan å henge en tung speil på en vegg Sheetrock
  hvordan du tester for lær eller vinyl
  hvordan å bygge en forsterker stå
  hvordan finne et Becker serienummer
  urte rette for en skorpion stikk
  hvordan bli mygg gratis
  hvordan bli kvitt bed bugs for alltid
  problemer med justerbare senger
  hvordan du kan dekorere med en hvit mahogni armoire