hvordan å bøte på kløen av usynlige-bug biter

hvordan å bøte på kløen av usynlige-bug biter

Ved å i går ettermiddag "Hvordan Split og Stack Vedmaskin" hadde inched sin vei til toppen av min eHow-ideer listen, så for å hoppe starte min muse jeg bestilte fire tonn-den franske tilsvarende (jeg bor i Provence) av en snor-av eik (jeg vet ikke om deg, men hver gang jeg hører eller si eller bare tenker "fire tonn av eik" Jeg er imponert-livredd, faktisk, vet at det vil ta meg 50 timer å splitte og stable den hvis jeg ikke slutter å tisse), og da jeg tilbrakte en time eller så restacking ledningen jeg splittet og stablet i fjor for å gjøre plass for den kommende lasten. Rundt middagstider var jeg åndsfraværende klør meg brystkasse og nærheten av min navle, ved sengetid var jeg febrilsk klore på hele mitt midriff. Halvparten en tube med en over-the-counter, 5%, hadde kortison goop null effekt, en halv flaske teknisk sprit hadde en mild og kortvarig en. Jeg tydde til en heavy-duty Painkiller (ikke en halv flaske gni-ikke alkohol) for å få sove. Denne morgenen, prøvde jeg å telle welts, men gikk lei og sluttet på åtti.
Som jeg skriver, undersøkelse jeg welts med Olympian rolig, fordi de ikke klør litt. Her er grunnen. Jeg håper min kur fungerer godt for deg også

Du trenger:.
Baking soda og vann
. .


en.
Legg tre eller fire spiseskjeer natron i en bolle og tilsett litt vann til en tykk pasta.
To.

Bruk denne lim til din welts.
tre.
Hvis overflaten berørte området er betydelig mindre omfattende enn midriff min og du må flytte om, prøve å bruke en stripe av gasbind, for å hindre at lime, gang tørket, faller utenfor. Ellers prøve å være hemmet for en stund: ligge på ryggen og lurer på om eHow lesere virkelig trenger enda en brikke på hvordan å splitte og stable ved.
fire.
Børst av tørket lime, ta vare ikke å pusse så hardt at du hopper-start på skadedyr gift.

Tips og advarsler


 • Ice, i kube eller gel-pack form, er et utmerket palliativ, spesielt under en hetebølge. Og fransk grønn leire, anvendt som et plaster, er kjent for å ha toksinproduserende utpakking krefter. Kom kaldt vær, kan jeg være villig til å prøve hva noen andre-lider sverger til:. En varm dusj
 • Hvis du virkelig trenger å omorganisere noe i sommer, gjør den til din sokkeskuffen, og venter på woodpile til vinteren, når den lille jævlene som har tatt bopel der er slumring.


 • Relaterte artikler


  hvor å fjerne ringer og oppbygging av et piano benk
  Murphy bed problemer
  hvordan måle en sofa for en cover
  hvordan bli kvitt loppene
  hvordan å lage en svingbare speil bokhylle
  Hvordan påvirker en Hornet stikk kroppen?
  hvordan gjøre klassiske amerikanske møbler
  DIY hjørne benk
  hvordan du finner de tre typene lus
  instruksjoner for å sette opp en baby seng