hvordan å drepe mygglarver

hvordan å drepe mygglarver

Er det larver i bassenget, vanntank, garasje vasken, eller til og med tilfeldig slapper av i en kjølig grønn te?
Outrageous! Disse myggen er som parasitter som festmåltid på denne elskede fruktbare jorda vår. Vi må ødelegge dem og selv deres babyer før de kan kjøre forbi oss som den dominerende artene på denne planeten. Så uten videre, her er hvordan å drepe sine larver
en.
Se etter larva. De er wiggly små ting og er vanligvis beveger seg omkring. De puster luft gjennom sitt sug rør som ligger nær deres posterior på overflaten av vannet. Larvene vil se ut som små ormer. Du kan bruke Google Search for å se bilder du kan bruke.
To.
Når du ligger dem og hell en liten mengde olje akkurat nok til å danne en film på overflaten av vannet. Oljen vil bosette seg på overflaten og kvele larvene fordi de ikke vil være i stand til å stikke puste rør gjennom den og vil derfor ikke være i stand til å puste oksygen. Oljen vil også plug deres puste rør.
tre.
Hvis du har et basseng og hell blekemiddel i bassenget og deretter avløp, skyll, og endre vannet. Det er også spesialitet kjemiske produkter som Mosquito dunke og Mosquito Bits som du kan kjøpe. Du kan også prøve å helle kokende vann for å drepe dem.


Relaterte artikler


diy: innebygd bokhylle
hvordan å behandle insektsbitt og lage din egen frastøtende
om skorpion stikk
hvordan å behandle en flåttbitt
hvordan du lager din egen tabell plan
TV-stativ design ideer
hjemme skjønnhetsbehandlinger
hva er en bariatric walk-in badekar?
hvordan bli kvitt loppebitt - irritasjon
hvordan du installerer en innendørs hengende stol