hvordan å gjenkjenne Lyme sykdom

hvordan å gjenkjenne Lyme sykdom

Lyme sykdom vokser. For hvert år som går flere og flere tilfeller blir rapportert. Den følgende artikkelen vil utdanne deg på hvordan du skal gjenkjenne, behandle og beskytte mot Lyme sykdom

Du trenger:. .
God Eyes
Tick Twister /pinsett.
Insektmiddel.


en.
Lyme sykdom er en infeksjon som spres av flått. Du kan få Lyme sykdom ved å bli bitt av en infisert tick. Lyme sykdom er vanlig i USA. Det kan også bli funnet i Canada, Europa og Asia. De to typene flått som sprer sykdommen er "hjort kryss" og "vestlige black-legged tick". .
2
Typiske symptomer på Lyme sykdom er: feber, hodepine, tretthet, og en karakteristisk hudutslett. Hvis ikke behandles, kan infeksjonen spre seg til leddene, hjertet og nervesystemet. De fleste tilfeller av Lyme sykdom kan behandles med antibiotika, innen et par uker.
Tre.
Lyme sykdom er mest vanlig i tidlig og sent på sommeren, i hovedsak gjøre for å menneskelig aktivitet i disse måneder. Hvis du kommer til feltet eller skogen, fotturer, jakt, eller camping. Bruk lyse klær, lange ermer og bukser gjemt i støvlene. og bruke en insektmiddel.
fire.
Ved retur fra feltet, eller skogen sjekke hele kroppen for flått, foretrekker de varme områder og vil hule raskt. Hvis du har en hake festet til huden din, Bruk fin-punkts pinsett for å ta tak i kryss på stedet av vedlegget, så nær huden som mulig. Trekk flåtten rett ut. De gjør et verktøy for dette nå det kalles en hake twister, avbildet til venstre. Bare skyv under hake og vri. Sjekk ressursene nedenfor for link til disse og andre utendørs produkter.
fem.
Sett kryss i en liten hetteglass merket med offerets navn, adresse og dato. Vask hendene, desinfisere pinsetter og bite nettsted. Merk din kalender med plass tick vedlegg på kroppen, og generell helse på den tiden. Merk eventuelle endringer, kan symptomer oppstå alt fra 3 til 30 dager.
7) Se tick-bite nettsted og din generelle helse for tegn eller symptomer på en tick-borne sykdom. Pass på at du merker noen endringer i din helsetilstand i kalenderen

Tips og advarsler


 • ha lyse klær
 • bruker insektmiddel
 • Sjekk kjæledyrene regelmessig


 • Relaterte artikler


  hvordan å trekke en skrå paraply eller sunbrella
  hvordan å behandle ulike typer bie stikk
  hvordan å bygge en søppelkurv ut av granitt flis
  min biljard vil ikke nivået
  hvordan å behandle en hjort flåttbitt
  hvordan å lage en benk fra liggende tømmer
  piknikbord informasjon
  Hva er behandlingen for sort enke edderkopper?
  madrass størrelse målinger
  hvordan du kan ta kløen ut av et insektbitt