hvordan å lindre og helbrede chigger biter

hvordan å lindre og helbrede chigger biter

Ingen liker bug biter, spesielt hvis du ikke vet hva de er. Dette er hva som skjedde med meg. Jeg kom tilbake fra ferie for å finne små, røde, kløende på ulike steder. Jeg visste at disse ikke var myggstikk, men visste ikke hva de var. Etter noen undersøkelser, oppdaget jeg at de var chigger biter. Chiggers er svært små insekter som vil feste seg til deg og fôr (omtrent som en hake), men i kortere perioder. Hvis du har ganske mange biter (som de fleste gjør når de kommer i kontakt med chiggers) det kan være en svært ubehagelig følelse. Jeg umiddelbart gikk ut og kjøpte dyre anti klø medisin for chiggers, bare for å oppdage at det var ganske mye ammoniakk i en spesiell pakke. Her er en rask kjerringråd som ga mer relif, var billigere, og ikke krever en spesiell tur til butikken

trenger Du:!
Rubbing alkohol
. bomullspinne.


en.
hell en generøs mengde rensevæske på bomullspinne eller bomullsdott
to.
gni direkte på chigger bite
tre.
Len deg tilbake og nyt lettelse! Jeg vil ikke lyve, det betyr "ringe for" når du setter den på, men for meg var det på ingen måte smerter. Egentlig følte at lille krible godt for meg, mer lettelse enn riper, ærlig. Dessuten, hvis de fortsatt er festet (som de sannsynligvis ikke er) vil det føre dem til å løsne.

Tips og advarsler


 • Jeg har også hørt at Listerine munnen vask fungerer godt for dette, har jeg ikke prøvd det personlig selv
 • Jeg er ikke en dr, eller medisinsk faglig på noen måte. Jeg er bare å gi råd som ga meg hjelp.


 • Relaterte artikler


  hvor å konvertere en baby sengen til en divan
  hvordan ta vare på en brun eneboer edderkopp biter
  hvordan du kan beskytte barn fra insektsbitt og-stikk i villmarken
  hvordan å bygge en tre strandstol
  Hobo edderkopp bite symptomer
  hvordan å få hevelsen ned fra et myggstikk
  hvordan de skal reagere hvis hunden biter noen
  hvordan å polstre en berger stol
  hvordan gjøre en slutt tabell fra et hundebur
  hvordan å sette sammen en queen size-seng med skinner