hvordan å stoppe kløe av en chigger bite

hvordan å stoppe kløe av en chigger bite

Harvest midd, mest kjent som "chiggers", ta en matbit som klør mer enn noen andre vanlige insektbitt. Enda verre, de biter er vanskeligere å behandle enn andre, og kan vare i flere dager. Etter mye camping frustrasjon, har jeg satt sammen en liste over alle effektive chigger rettsmiddel jeg noensinne har kommet over. Få hjelp nå

Du trenger:.
Ace plaster eller strømpebukse
Aveeno havregryn bad mix.
Ulike vanlige husholdningsartikler.
Ulike felles bug bite behandlinger.


en.
Hvis du har bare et lite antall chigger biter, kan du begynne med vanlige insekt bite medisiner, som Chiggerex, Hydrokortison eller Benadryl. Jeg har funnet at disse ofte gi svært lite hjelp, men det er verdt et skudd. En mindre kjent mulighet er å prøve Icy Hot. Den brennende følelsen ofte forvirrer kløen.
To.
Hvis du har et stort antall chigger biter, eller kløe som ikke reagerer på vanlige rettsmidler, hyppige havregryn bad er svært hjelpsomme. Aveeno gjør en stor havremel bad. De gir lettelse i minst en time eller to, og er stor rett før sengetid, fordi det er vanskelig å sove mens du klør.
Tre.
Hvis havregryn badene ikke hjelper, eller om de hjelper, men varer ikke lenge nok, så det beste du kan gjøre er å vikle ACE bandasjer godt rundt de berørte områdene. Dette er det mest effektive middel jeg noen gang har funnet, og du aldri lest om det. Du vil se litt latterlig, men det er verdt trade off.

Tips og advarsler


 • Hvis du fortsatt ute i skogen og ikke har tilgang til noen behandlinger, dekke biter med våt gjørme og la den tørke. Dette holder luft fra flyter over biter og skjerpende kløen.
 • Det er en komplett myte at chiggers graver seg under huden din og må kvalt med neglelakk eller utbrent. Kløen er forårsaket av kjemiske de injiserer inn i huden din for å herde det å lage en slags drikking "halm". Den "halm" er den røde tingen du ser -. Ikke rester av en chigger
 • Hvis du har mange biter-flere titalls av dem-det er best å unngå å bruke virkemidler som Chiggerex, Hydrokortison eller Icy Hot. Du bør ikke spre dem over store områder av kroppen din.
 • Motstå fristelsen til å brenne eller skålde bitt. Det stopper kløe midlertidig, men vanligvis får bite å få blemmer og blir smittet.
 • Pass på at du vasker ved en kjemisk før du påfører en annen. Du kan prøve Windex, tannkrem, hårspray og neglelakk-alle vanlige rettsmidler -. Men ingen av dem noen gang har jobbet for meg


 • Relaterte artikler


  hvordan finne en runde tre spisebord med ryggløse seter
  hvordan du bytter wicker rockerne
  hvordan å male et trebord svart
  hvordan du rengjør stinky skinn
  hvordan å bygge en rullende arbeidsbord
  hvordan du gjenoppretter stokk møbler
  hvordan å behandle hunden biter
  kan mennesker fange skabb?
  madrass garantiinformasjon
  gjør en trebenk