hvordan å stoppe kløen av bed bug biter

hvordan å stoppe kløen av bed bug biter

Bed bug biter er små humper som er svært itchy. Hvis du har blitt bitt av bed bugs er det svært viktig å stoppe kløen fordi avlysning kan føre til andre hudinfeksjon. Når en bed bug bite er riper det etterlater huden åpne med lite eller ingen beskyttelse mot andre bakterier og organisme å gå inn. Når bakterier kommer inn i bunnen av en infeksjon kan utvikle
en.
Kjøp Vitamin C tabletter og knus 6-8 tabletter til et pulver med baksiden av en skje eller en morter. Tilsett litt vann for å lage en lime og henvende seg direkte til bed bug biter.
To.
Bruk Tea Tree eterisk olje til bed bug biter. Tea Tree olje vil bidra til å stoppe kløe og det er også en naturlig desinfeksjonsmiddel. Basil Essential olje vil også avlaste den kløe. Eteriske oljer er tilgjengelig på helsekostbutikker. Alltid kjøpe god kvalitet essensielle oljen.
Tre.
Påfør en pasta laget av natron og vann til bed bug biter. Den natron vil bidra til å redusere betennelse og stoppe kløe.
fire.
Ta en over disk antihistamin som Benadryl. Følg pakken for riktig dosering. Påfør en gitt antihistamin som Caladryl. Begge er tilgjengelig på et apotek.
Fem.
Se lege. Hvis hjemme rettsmidler eller over skranke rettsmidler ikke virker, eller hvis din reaksjon på en seng bug bite er alvorlig oppsøke lege. Legen din kan forskrive medisiner for å stoppe kløen.


Relaterte artikler


Hvordan påvirker en bie stikk kroppen?
hvordan gjøre naturlige mygg repellant bruke eteriske oljer
hvordan å lage et hull i madrassen din
hvordan å reparere Spanskrør på en gyngestol
Slik starter en importert møbelbransjen
Hvordan kan jeg fikse et svelle i mitt luftmadrass?
hvordan unngå mygg
definisjon av hassock
hvordan du installerer en pustende crib støtfanger
hvordan du rengjør malte plast fluktstoler