hvordan å være trygt rundt flått

hvordan å være trygt rundt flått

Haken problemet blir verre. En merkbar økning i flått knyttet direkte til eksplosjonen av hjort populasjoner i forstaden og semi-urbane områder. Ikke lenger begrenset til skogen, hjorten ofte vandre gjennom nabolaget bakgårder og beiter på spiselige planter. Dessverre, havn de smittebærende flått som kan spre Lyme sykdom. Voksen hjort flått er ganske små før fôring, omtrent på størrelse med en sesamfrø. Etter fôring sveller de og blir på størrelse med en solsikke frø. Nå er tiden til å gjøre deg kjent med strategier for tick kontroll.

Du trenger:
Tick frastøtende
. Klær med tick frastøtende.
Fekting.


en.
Bruk tick myggmiddel som inneholder den aktive ingrediensen permetrin. Gjelde til klær er fuktig, så la det tørke. Eller bære klær med tick frastøtende bygget i. Du kan finne disse elementene på Orvis. com.
To.
Tuck din bukse ben i sokkene.
Tre.

Unngå høyt gress og shrubby områder. Hvis du bor i et skogkledd miljø, utvide løyper til 6 meter for enkel tilgang. Også fjerne pensel hauger og tynne ut lavtliggende busker. Gjør et komplett kropp sjekk etter å ha blitt i disse områdene.
Fire.
Konstruer fysiske barrierer rundt tunet for å motvirke hjort og fjerne beplantning som tiltrekker hjort.
Fem.

Be om en kopi av "Beskytt deg mot flått og Lyme sykdom" bulletin fra fylket ditt internnummer agenten som gir en kobling mellom universitet og publikum. Den bulletin forklarer helt hvordan de skal identifisere en hake, livssyklus og sykdom sykle, hvor å fjerne en hake, og gir tips om tick forebygging.

Tips og advarsler


 • Hvis du er bitt av en hake, fjerne den så snart du oppdager det. Så overvåke deg for tegn til utslett eller feber og kontakte helsepersonell umiddelbart hvis noe utvikler seg.


 • Relaterte artikler


  hvor å konvertere en twin seng til en loft bed
  enkle og billige måter å gjøre beanbag stoler
  rustikke hytta bed ideer
  hvordan å reparere finer på en antikk tre brystet
  hvordan du kan unngå West Nile virus og myggstikk i sommer!
  hvordan bygge en tre swing
  informasjon om polstring et badekar stol
  hvordan å lage en japansk sohji skjerm
  typer pute stuffing
  anatomi av lampe stikkontakter