hvordan bli kvitt bed bugs fort

hvordan bli kvitt bed bugs fort

Følgende trinn vil gi deg de beste måtene å eliminere bed bugs fra din seng eller sofa
en
Komme i gang. .
å starte, være sikker på at det du har å gjøre med, er faktisk bed bugs. Den beste måten å gjøre dette er å fange en eller finner en død en. Bed bugs er generelt nattdyr så den beste tiden å finne dem ville være på natten. Når du har tatt en undersøke den og sammenligne den med en faktisk bilde av en seng bug (Kan bli funnet på nettet eller i et leksikon).
to.
Steam Clean
Etter bekrefter at pest du har å gjøre med, er faktisk bed bugs, fjerne laken /tepper, gardiner, gardiner, og noen andre løse stoff i soverommet. Ta en damp renere og rengjør stoffer, sengen, tepper, møbler, osv. damp renere vil bli kvitt bed bugs og eggene sine.
Tre.
Tree Leaf Oil
Tree Leaf Oil er en naturlig tilnærming til å forebygge og bli kvitt bed bugs. Bare bruke noen få slippe til din seng og området rundt på madrassen.
fire.
Ring en Exterminator
Hvis alt annet mislykkes samtale, en Exterminator. Insektsfangeren vil spray ned spesifikke deler av ditt hjem til kvitt ditt hjem bed bugs. En profesjonelt utført utryddelse er svært effektiv mot bed bugs og andre insekter eller bug infestation
Merk:. Noen populære selskaper for feil infestation inkluderer "Orkin" og "Terminix". Se din lokale yellowpages å kontakte et slikt selskap i ditt område.
Fem.
Hindre fremtidige Bed Bugs
unngå å få bed bugs i fremtiden ved å forsegle sprekker i veggen eller tårer i bakgrunnsbilde. Det anbefales også å plukke opp en plastikk som dekker for deg madrass (seng bag). Ved hjelp av en plast seng pose vil gjøre det umulig for bed bugs å bo i løpet av madrassen.


Relaterte artikler


hvordan å handle når svermende bier angrep
hvordan du kan fortelle hvor gammel en madrass er?
brune eneboer spider bite symptomer og behandling
problemer med seng rammer
diy jenter høy hæl sko stol
hvordan å ta en stikke ut av en manet stikk
hvordan å behandle rangle slangebitt
symptomer på en sac edderkopp bitt
forklare coil teller på madrasser
hvor å fjerne en hake etter å ha spilt ute