hvordan bli kvitt flaggermus i hjemmet ditt

hvordan bli kvitt flaggermus i hjemmet ditt

Rommet er mørkt, er du plutselig vekket av en kvitre støy, lyden av vingene flakse, og en mørk skygge over hodet. Nei, det er ikke en skrekkfilm, og du ikke har et mareritt, du har flaggermus i soverommet. Hvordan du blir kvitt flaggermus? Følgende er en liste over ting å gjøre og ikke gjøre. Betal nøye med, hva du velger å gjøre videre kan forandre livet ditt
en.
Først, gjør ikke noen store bevegelser. Sakte gjøre veien ut av rommet. Prøv å holde lav i gulvet for å unngå å få i bat vei. Forlate rommet og lukket døren bak deg. Sett et håndkle i rommet under døren. Isolere flaggermus er den beste løsningen.
To.
Ikke prøv å fange flaggermus selv eller la den ut av huset. Ring ditt lokale dyr kontroll kontor. Hvis du ikke kan komme i kontakt med dyr kontroll, ring ditt lokale politiet eller 911. . Be dem sende på ringe-dyr kontroll offiser til huset for å fange bat. Å ha dyr kontroll fange flaggermus vil sikre at bat vil bli testet for rabies.
Tre.
Flaggermus har svært tynne knivskarpe tenner og du kan faktisk bli bitt av en flaggermus, og ikke engang vet det, spesielt mens han sov. Flaggermus er ikke aggressive, selv rabiat seg, men de kan lande på deg og din flytte eller forsøke å børste dem av mens du sover, vil de bite i forsvar. Enda mer unnvikende, flaggermus etterlater ingen bitemerker. Så det er ingen måte å fortelle om du har blitt bitt eller ikke.
Fire.
Hvis et barn har vært i et rom med et balltre uten tilsyn, selv for et øyeblikk, så som barn har hatt en potensiell eksponering for rabies. Dette er spesielt til bekymring hvis barnet er svært ung og er ikke-verbale, med ingen måte å kommunisere om han har blitt bitt. En situasjon som dette nødvendiggjør bare behovet for å fange og testing av flaggermus for rabies. Ellers kan barnet ha for å motta en rabies vaksinasjon.
Fem.
Hvis du ikke klarer å fange flaggermus og noen i ditt hjem kan ha vært utsatt for den bat er spytt gjennom en bite eller på annen måte, så alle forholdsregler må tas for å beskytte deg og din familie fra rabies. Behandlingen for en mulig rabies eksponering er en rabies immunglobulin og en serie på 5 vaksinasjoner. Den rabies immunisering er nå rasjonert i USA på grunn av korte forsyninger. Derfor vil det mest sannsynlig skje i ditt lokale sykehus.


Relaterte artikler


bygg & farging logg møbler
hvordan gjøre naturlige urte salver
hvordan å lage hjemmelagde snake frastøtende
Hvordan bygger jeg opp wire hengende hyller for små steder?
ideer å redesigne en kjøkkenøy med kolonner
hvordan gjøre en havregryn bad for de klør som ikke vil gå bort.
som selger cedar håp eller teppe kister?
hvordan å helbrede insektstikk
Hvordan kan jeg skifte maskinvaren på Drexel arv møbler?
hvordan å konstruere en sub boks