hvordan bli kvitt loppebitt - irritasjon

hvordan bli kvitt loppebitt - irritasjon

Loppebitt kan få huden din til å klø og bli irritert. Dette allergisk reaksjon er en form for eksem, (et lite kutt i huden med mild til alvorlig kløe). Huden kan vise tegn på irritasjon i flere uker etter en loppe bite deg. Etter den første bite den naturlige reaksjonen er å bli kvitt loppa. Mennesker vanligvis gjør dette ved å skrape mens dyr vil scratch, bite, og hakker på det området av bite. Nedenfor er noen ting du kan gjøre for å hjelpe kvitte seg med loppebitt
en.
Først bør du rengjøre det berørte området. Kaldt vann virker best for å hjelpe redusere hevelse og ikke forverre ikke irritasjon av huden din. Du bør bruke en mild såpe vil rense området. Gni godt for å sikre at du fjerne eventuelle andre lopper som kan være i området.
To.
For umiddelbar lindring du kan holde et stykke av isen til bite området eller gni den med en liten mengden av mentol.
tre.
Unngå å lage riper bitt området. Når du skraper huden din, kan du faktisk bryte huden forlate en inngangsport for infeksjoner.
Hvis du har problemer med dette trinnet kan du bruke salver som vil avlaste den kløe bittet forårsaker. En salve med antihistamin fungerer best for å lindre kløe.
Oral antihistamin kan være nødvendig for alvorlige reaksjoner på loppebitt. Pass på at du snakker med legen din før du tar noen medisiner.
Fire.
Det beste middel til å kvitte seg med loppebitt, er å unngå å få dem til å begynne med, men dette er noen ganger svært vanskelig . Den loppebitt bør begynne å føle seg bedre innen et par dager etter å ha fulgt fremgangsmåten ovenfor. Hvis du på noe tidspunkt de synes å bli verre, bør du kontakte legen din for hjelp.

Tips og advarsler


 • En kald trykk fungerer flott å avlaste den første irritasjonen av en loppe bite.


 • Relaterte artikler


  allergiske reaksjoner på bug biter
  hvordan å behandle bie stikk
  Slik Trekke marine seter
  disney fairy soverommet ideer
  Hvordan kan jeg Trekke et oppdrag eik stol?
  hvor å fjerne en Hon lateral mappeskuff
  hvordan å bygge en innebygd vindusplassen
  hvordan å bygge en king size bedframe
  hvordan håndtere veps brodd
  hvor å fastsette regulerbare kontorstoler