hvordan du bruker hjemme rettsmidler for å behandle honningbie stikk

hvordan du bruker hjemme rettsmidler for å behandle honningbie stikk

Å vokse opp "tilbake i dag" mine foreldres hage var full av kløvereng (min mor syntes de var ment å ha alle disse små blomstene)! Vi bodde i landet, og løp barbeint hele tiden. Det var ikke uvanlig for min bror og meg til å bli stukket på føttene av honningbier på jevnlig basis. Våre hjemmelaget middel inkluderte følgende:

Du trenger:
Eddik
. Bomull baller.
Ice.
Benadryl fløte.


en.
Første er det viktig å fjerne stinger like raskt som mulig som den stinger er hva inneholder giften. Det beste virkemidlet er med en pinsett eller ved å klemme på stinger ut med begge tomlene. Hvis det ikke fungerer, eller om området er for sår for mye klemme en annen metode er å forsøke å skrape over den stinger og løsne den med en hard kant av noe som et kredittkort eller noe lignende. Forhåpentligvis stingeren kan skrapes løs og kan da bli tweezed ut.
To.
Når stinger har blitt fjernet bruke litt eddik med en bomullsdott til området. Dette har en beroligende, avkjølende påvirker og hjelper med stikkende følelse.
tre.
Etter å ha søkt eddik gjentatte ganger i flere minutter kan du også prøve å søke litt is for hevelse rundt stikket området. Stikket området vil bli rød og hoven. Hevelse øker kløe som henger etter den første stikket.
Fire.
Endelig, etter å gå gjennom trinnene ovenfor kan du bruke noen Benadryl krem eller Insect Bite Relief krem . . . Det er flere produkter på markedet i dag som ikke var tilgjengelige da jeg vokste opp. Hvis du ikke har noen Benadryl du kan også blande opp litt pasta med natron og vann til å gjelde på området. Dette vil også ha en beroligende effekt.
Fem.
Bees har Politiagentene med gift på de underlivet. Squashing bier vil automatisk frigjøre feromon som kan varsle andre bier i fare og kan tiltrekke dem til området som et middel til forsvar. De fleste bier vil ikke angripe eller stikk med mindre de er provosert. Det er ikke anbefalt å SWAT eller angripe bier.

Tips og advarsler


 • Mange mennesker er allergisk mot bie stikk, og kan ha en livstruende allergisk reaksjon kjent som anafylaksi. Symptomer på anafylaksi kan omfatte: følelsen svak eller passerer ut, pustevansker, utslett, hevelse av tungen, hvesing og /eller hoste. Utbruddet av disse symptomene er ofte løpet av sekunder for stikket, men noen ganger i løpet så lenge som 20 minutter. Hvis du har en allergisk reaksjon på en bie stikk bør du straks få medisinsk behandling. Behandling er ofte med en EpiPen inneholder adrenalin.


 • Relaterte artikler


  hvordan å behandle en bie stikk
  hvordan å lage en utendørs tabletop med flis på den
  hvordan å stable vinyl stoler
  industrielle trekk verktøy
  metall seng monteringsanvisning
  hvordan man kan måle brennvidde på et speil hjemme
  DIY: utendørs sedertre patio tabell
  ideer for naturlige møbler
  hvordan å designe en skrivepult glassplate
  problemer med catnapper hvilestoler