hvordan du oppretter en unaturlig naturlig skjønnhet.

hvordan du oppretter en unaturlig naturlig skjønnhet.

Dette er en artikkel som bør tas med en klype salt. Den er ment å være litt sarkastisk, og å gi en innsikt i dagens verden vi lever i, men det kan tas praktisk talt også. I hvert fall er det morsomt
en.
Det er på tide. Damer, få ut Botox injeksjoner og kaste bort din rynke kremer. Å være en Barbie dukke er ikke lenger bare en drøm. Kosmetisk kirurgi har laget en super motorvei til å bli den perfekte ti for omtrent hvem som helst og det blir billigere hver dag. Du kan lagre opp årlig bonus for at vaginal stramme eller hva med en mini ansikt liv. Arr er ikke mer, takket være laserteknologi. Kanskje du bare ønsker er noen større bryster eller magen gjemt i. Mulighetene uendelige. Det er ingen unnskyldning for å la deg gå. Hvis vi setter så mye vitenskapelig forskning helbrede sykdommer som vi gjør, fikse vår feil, tror jeg vi vil være i stand til å eliminere behovet for å bære den rosa bånd og mål på skjorta vår.
to.
Skjønnhet er bare hud dyp og dyp hud er alltid klar til å bli skrelt av å få fram neste lag av perfekt hud under. Hvem visste? Nå kan også vi se ut våre aldri aldring såpeopera stjerner og som har å vite at vi gjorde en tur til den lokale spa denne helgen og det er derfor vi er så glødende og bronzed og våre lepper så full og sensuell.
La oss ikke glemme den indre skjønnhet, med det mener jeg behovet for å være imputere antioksidanter, viktige mineraler og hydrering inn i kroppen. Vitaminer er ikke bare for sunt immunforsvar de holde huden lærte og våre porene minimeres.
Makeup har avansert også, mange inneholder nå gir fylde til håret agenter og mineraler som diffuse lys. Det høres alt så futuristisk. Tenk hvis dette er hvor avansert skjønnhet bransjen nå, hva vil fremtiden faktisk hold. Vi kunne være så nydelig at vi kan bare stirre på hverandre sekunder om gangen i frykt for å bli blindet. Akkurat som solen.
Tre.
Så, la oss gå gjennom. Først av alt hud bør alltid være strippet, polert, renset ut, fuktig og deretter alle feilene bør i det minste være lett diffust om ikke brent av.
Hair på noen del av kroppen enn hodet, bør være helt dødt og maktesløst, eliminert på stedet, gjennom laser-teknologi. Hår på hodet, at man er for enkelt, kuttet til stil og deretter fylt med kjemikalier for å gi den glans og volum og til slutt satt til å bo med flere kjemikalier.
fett på kroppen, glemmer gym, bare ta en tur til din lokale LiPo klinikk og få den fjernet, men ikke glem å også ta vare på cellulitter eller åreknuter, mens du er der.
Hvis du ønsker å ha den perfekte figuren, kan du bare gå for en rask bryst implantat, og /eller rumpe løft. Som jeg allerede har nevnt kan du også få andre sett med lepper strammes også hvis du trenger det.
Nå håper jeg at jeg har gjort alles skjønnhet woes forsvinner i løse luften og gjorde oss alle føler seg litt mer rolig med våre organer.

Tips og advarsler


 • Skjønnhet er ikke lenger i øyet som ser, men det hender med skalpell.


 • Relaterte artikler


  hvordan bygge en enkel benk
  hva er en frokost bordet?
  om insektmiddel olje
  burde jeg dekke mine sofaen eller kjøpe en ny en?
  hvordan bli kvitt bed bugs fort
  høy elastisitet skum vs springmadrass
  hvordan å bygge en rund stang rack
  hvordan å få øye på en klapperslange
  informasjon om antikke lønn soveromsmøbler
  DIY piano flytting