hvordan du rengjør tregulv å bevare sin naturlige skjønnhet

hvordan du rengjør tregulv å bevare sin naturlige skjønnhet

Parkett er et tidløst element i hjemmet som tilbyr eleganse, karakter og naturlige skjønnhet. Til tross for den andre gulv valgene tilgjengelige, er det fortsatt et populært alternativ med mange huseiere. Lære måter å beskytte og rense tregulv er viktig å bevare og holde dem ser bra ut i mange år fremover. Alle typer gulvbelegg krever spesifikke produkter for å holde dem ute sitt beste, dette kan være spesielt for løvtre på grunn av sin naturlige tendens til å tørke, splitte og crack.

Du trenger:
Støvsuger
. Hardwood gulv rengjøringsmiddel.
Mopp.
Fuktig svamp.


en.
Place området tepper i høyt trafikkerte områder som foran dører og i korridorer for å unngå skade på gulv og minimere rengjøring innsats fra skitt få spores inn i huset. Bruk alltid løvtre-anbefalte matter eller tepper for å unngå potensielle skader fra standard gummi-støttede versjoner.
To.
Vakuum daglig for høy trafikk gulv eller sjeldnere for lavere trafikk betalende oppmerksomhet til sprekker mellom gulvbord hvor smuss samler. Jo mer smuss som blir brakt inn på tregulv, jo mer slitte, ripete og slitt utseende de blir. Fjerne sko ved inngangen til hjemmet kan redusere hvor mye smuss spores i.
tre.
Tørk søl, klissete flekker og andre vanskelige å rengjøre steder med en fuktig svamp eller klut. Bruk en allsidig husholdning spray rengjøringsmiddel eller løvtre renere for mer motstandsdyktig flekker hvis det er nødvendig.
Fire.
Bruk en fuktig mopp å bruke et rengjøringsmiddel til gulvet. Mange løvtre produsenter og installatører anbefale spesifikke produkter for å rengjøre harde gulv som brukes rett fra flasken. Disse produktene er utviklet for å begrense vann-eksponering og unngå sløver i mål med harde rensemidler. Fordi tre utvider med overflødig vann kontakt, cracking, splitting og fliser kan skje med vanlig rengjøring med vann.

Tips og advarsler


 • Mop med korn av løvtre gulv for å eliminere merker. Unngå å gå på nyvasket steder av samme årsak.
 • Følg parkettdekke rengjøringsmiddel retninger for spesifikke instruksjoner om hvor mye produkt å bruke og hvor ofte du skal bruke den.
 • Bruk alltid Gripper-støttet området tepper på harde gulv for å unngå sluring og resulterende fall.


 • Relaterte artikler


  hvordan gjøre pepperrot skjr for insektsbitt
  Forskjellen mellom høy loft overmadrasser og minne skum
  hvordan du installerer uttrekkbare hyller
  Forskjellen mellom en dyne og en cuddlebed
  hvor å fjerne Thomasville dresser skuffer
  hvordan du kan lage ditt eget salongbord
  hvordan bygge en enkel tre seng ramme
  hvordan du lager en førstehjelp kit
  om Amish møbler i Lancaster, pa.
  hvordan du velger en fasthet minne skum madrass