hvordan stoppe at myggstikk klør

hvordan stoppe at myggstikk klør

Sommeren er endelig her, selv om sommeren også betyr mer mygg og i sin tur mer myggstikk hvis du glemmer myggolje. Æsj! Etter en stund med å legge på at plenen stolen, du plutselig finner deg selv skrape på flere biter på armer og ben. Dessverre, scratching de humper fører ofte til myggstikk som ender opp som ser verre enn de gjorde før. Det er gode nyheter skjønt, for det finnes måter å behandle myggstikk og stoppe at myggstikk klør en gang for alle

trenger Du:!
Rubbing alkohol.
Scotch tape (valgfritt).
Vaskekluter (valgfritt).
Anti-klø krem (valgfritt).


en.
Før du slutter som myggstikk klør, rense myggstikk med rubbing alkohol for å unngå infeksjoner. Bruke rubbing alkohol vil holde myggstikk blir verre.
To.
Hold materiale fra børsting på mygg din biter til å slutte som myggstikk klør. Klær eller baksiden av en sko vanligvis øker myggstikk kløe. Hindrer disse tingene fra rubbing på myggstikk reduseres kløe og kan til og med stoppe myggstikk klør helt.
tre.
Hvis myggstikk klør fortsatt, prøv teip! Tapen vil trekke ut væske som de pesky mygg forlate inne i myggstikk. Sette en bit tape over myggstikk vil også umiddelbart stoppe myggstikk klør.
Fire.
Bruk en vaske tøy, kan du også prøve å sette varmt vann på myggstikk. Varmt vann er en stor myggstikk klør lettelse. Trykk og hold vaske tøy til støt inntil myggstikk klør stopper. Når kløen starter opp igjen om noen timer, på nytt det varme vannet til myggstikk.
fem.
Unn myggstikk med en anti-klø krem for å stoppe at myggstikk klør. De vanligvis koster rundt 10 dollar, avhengig av merke, men gjør underverker på din myggstikk! Den anti-klø lotion tilbyr myggstikk klør lettelse umiddelbart og vil vare deg lenge før du må kjøpe en flaske.

Tips og advarsler


 • Husk å ikke la de mygg får det beste av deg! Myggstikk vil forsvinne over tid.


 • Relaterte artikler


  retro-funky måter å dekorere gamle møbler
  gjøre enkle slipcovers
  hvordan å bygge en frittstående garderobe skapet
  hjemmelaget lagringsenhet
  hvordan du finner de tre typene lus
  hvordan å lage en tabell fra en planter urne
  hvordan du kan gjenopprette en gyngestol pute
  hvordan å henge en stol fra en uteplass dekk
  hvordan å behandle en bit fra en feral katten
  hvordan å lage en bokhylle for barn