hvordan unngå myggstikk vellykket

hvordan unngå myggstikk vellykket

Du sitter på plenen stolen når veldig spent mygg begynner flagrende nær øret, forsøpling du med myggstikk. Dra på det, skrik du sint. Det finnes måter å unngå myggstikk. Mygg kan uten tvil være irriterende, spesielt om sommeren. Mygg kan også overføre dødelige sykdommer, slik som West Nile Virus, så det er enda mer viktig å unngå myggstikk. Les videre for å finne hvordan du gjør nettopp det
en.
Hold inne i huset under kvelden og tidlig om morgenen for å unngå myggstikk. Den kvelden og tidlig om morgenen er når myggen liker å komme ut av skjul. Hvis du må gå ut i løpet av disse timene, dekke opp og slitasje myggolje.
To.
Bruk lange klær når du er ute, spesielt under mygg timer for å unngå myggstikk. Sett på lange bukser og lange ermer skjorter. Du kan også brette din bukse ben inn i sokker, men avslører så lite hud som du muligens kan. Spray på klærne med et produkt som inneholder permetrin å holde myggen borte fra deg. Spray aldri permetrin på huden din selv og holde kjemiske unna kjæledyr.
Tre.
Spray noen synlige huden med myggmiddel for å unngå myggstikk, men myggen holder midler bort fra øynene. Mosquito midler er spesielt effektive hvis de har den kjemiske DEET, men ikke bruk for mye. Når du bruker en DEET-basert produkt, husk å ta en dusj så snart du kommer inn å vaske DEET ut av kroppen din.
fire.
Drain noen bøtter med vann satt utenfor for å unngå myggstikk, for vann toppet bøtter tiltrekke gyting mygg.
fem.
Unngå myggstikk ved å sørge for vindu og dør skjermene er godt utstyrt. Du ønsker ikke de mygg å finne en måte inne i huset.

Tips og advarsler


 • Vær nøye med informasjon og advarsler på alle flaske du spray deg selv med.
 • Ved bruk av permetrin, ikke spray huden din.
 • Ved bruk av DEET-baserte produkter, ikke spray på huden under klærne dine og aldri spray den kjemiske i vedlagte områder.


 • Relaterte artikler


  hvordan du installerer innfelt skap hengsler
  hvordan gjøre insektmiddel med essensielle olje
  instruksjoner om hvordan å bygge en benk
  hvordan å lage en dvd oppbevaring
  hvordan bruke konstruksjon trelast til møbler
  diy hjemmekontor skrivebord
  Slik flytter du en Westminster klokke
  når fjerner du en kasse når huset treningen en valp?
  hvordan å behandle hjørnetann skabb i mennesker
  Hvordan kan jeg legge bed hardware?