kan du drepe bed bugs?

kan du drepe bed bugs?

Bed bugs er på marsj. Soverommet ditt kan se ut og føles ren, men det betyr ikke at du er fri fra disse ekle knipetang. Bed bugs elsker varme, koselige steder å rase, fôr og formere seg. Deres favoritt områder omfatter senger, sofaer og tepper, men de lykkelig trives på klær, i garderober og bak alle andre krik eller krok i hjemmet. Når de er etablert, eliminerer dem er veldig hard. Ja, kan du drepe bed bugs, men du må være forberedt på å jobbe hardt for å bli kvitt dette insektet

The Bed Bug Life Cycle

I ideelle forhold, kan bed bugs har en livssyklus på så lite som en måned. Hunnen legger mellom en og 12 egg om dagen og kan legge opptil 200 egg i løpet av sin levetid. Eggene er belagt med et klebrig stoff som hjelper dem til å feste til overflaten som de er lagt. De nyklekte bugs kalles nymfer og felle huden fem ganger før de blir modne bed bugs. Den nyfødte bed bugs lever av blod mellom hvert molt, men kan overleve i månedsvis uten å mate.

Bed Bug Bites

En vanlig oppfatning er at, fordi bed bugs feed på blod, kan de overføre bloodborne sykdommer til mennesker, men dette er usannsynlig. Kløende flekker, rødhet eller utslett er de vanligste symptomene på bed bug biter. Noen mennesker har ikke noen reaksjon og, fordi bugs bite mens du sover, aldri engang vet at de har blitt bitt. Andre mennesker har allergiske reaksjoner og trenger antihistaminer eller kortikosteroider for å lindre kløe eller antibiotika hvis bitt blir smittet.

Killing Bed Bugs

Slå opp termostaten vil ikke drepe bed bugs, temperaturen ville trenge å være på ca 120 grader C i alle deler av huset. Dette ville være nesten umulig uten spesialutstyr. Konvensjonelle bug spray og pulver synes ikke å ha noen effekt på bed bugs og anses ineffektiv i kampen mot dem. Støvsuging fjerner noen bugs og er en anbefalt løpet av handlingen, men denne metoden ikke dreper bugs eller fjerne alle av dem.

Metoder

Du kan kutte ned på mengden av bed bugs rundt i huset i en flere måter. Holde overflater, gulv og til og med garderober og skap fri for rot kan fjerne potensielle yngleplasser. Vask sengetøy og andre tekstiler som puter og klær ved temperaturer høyere enn 113 grader C hvis det er mulig, dette vil ta knekken på bed bugs på disse elementene. Vacuum tepper, tepper, møbler og madrasser grundig, og kast støvsugerposen nøye. Du kan bruke sprøytemidler hvis de oppgir at de er egnet til bruk mot bed bugs.

Løsning

Den eneste sikre måten å drepe veggedyr er å ringe i profesjonelle Exterminators. En rekke metoder er tilgjengelige, avhengig av beliggenhet og omfanget av smitten. Varme, dampende, gassing, feller og til og med bug-oppdage hunder brukes i kontrollen av disse vanskelige å utrydde insekter. Selv med alle disse tiltakene på den profesjonelle disposisjon, oppfølging besøk er viktig for å bli kvitt hele huset av problemet.


Relaterte artikler


instruksjoner om polstring en runde cornered ottoman
hvordan å bruke lakserolje som insektmiddel
hvordan velge mellom mygg midler
hva de skal finne ut når du kjøper en madrass
hvordan du klargjør en calendula tinktur
Hvordan bygger jeg en enkel hjørneskapet?
Hvordan kan jeg polstre en flettet bagasjerommet?
hvordan å bruke sitron eukalyptusolje som insektmiddel
hvordan å identifisere veggedyr
hvordan å behandle en allergisk reaksjon på en Hornet stikk