midd som lever i et menneskelig hår

midd som lever i et menneskelig hår

En midd som kan legge tjuefem egg på et enkelt menneske hårsekken, lever 14-18 dager, og er utbredt blant mennesker kan høres ut som en epidemi. Men fordi midd ikke utgjør en alvorlig trussel, de er bare tenkt som et faktum av livet, uansett hvor skremmende tanken på å ha midd kan være

Fakta

Demodex midd er de mest utbredte midd å være til stede i menneskehår. Midd gjør sitt hjem i fet sacs under huden der hårsekkene oppstår. Det vanligste stedet for midd å leve er på overflaten av ansiktet og i øregangen, men de kan leve i noen hårsekken på verten sin. Vanligvis folk ikke vet at de har midd, de er heller ikke negativt påvirket av dem.

Identification

Den vanligste typen midd som lever i menneskelige hårsekken er hårsekken midd (Demodex folliculorum). Ifølge Animal Life Resource, Demodex varierer fra 0. 00394 til 0,0178 inches lang, har et hode som er "klart skilt fra kroppen," og "åtte stubbe-lignende bein med klør. " Demodex har små, skarpe munnen funksjoner som brukes til å spise huden av av sine menneskelige vert. Midden beveger seg sakte på huden og i hovedsak Burrows og reiser på tvers av sitt vertskap på natten.

Kontraherende Midd

Midd er en vanlig foreteelse og er tilstede overalt at mennesker lever. Midd er mer vanlig i eldre individer, men kan eksistere innenfor follicles av enhver person. Vanligvis er midd kontrahert ved å komme i kontakt med en annen person som har midd. Andre måter for å pådra midd inkluderer kontakt med infiserte klær eller sengetøy. Fordi Demodex midd er så utbredt og vanligvis ikke forårsake noen skade på verten sin, er det ikke nødvendig å behandle eller å utrydde midd.

Effekter

Det faktum at folk flest ikke vet at de har midd er bevis positivt at Demodex midd har lite syke effekter på sine verter. Faktisk, bortsett fra muligens bidra til svarte hoder og kviser på huden, gjør Demodex midd ikke påvirke mennesker. Den eneste hypotese dårlig effekt at enkeltpersoner kan bli kontrahering av Demodex midd er rosacea, men koblingen er ikke helt etablert. Men når Demodex midd overføre til dyr de kan forårsake røde skabb som kan være svært smertefullt for et kjæledyr. Red Mange kan forårsake alvorlige hudinfeksjoner som vil kreve behandling.

Forebygging /løsning

Fordi tanken på å være vert for parasittisk midd er skremmende for mange mennesker, er behandling for midd noe som mange mennesker vurdere. Men bortsett fra god hygiene og peeling huden, er det ingen anbefalt behandling for Demodex midd. Likevel, dersom rødhet eller irritasjon av huden, kan behandlinger som brukes til å behandle skabb og andre midd foreskrives av hudlege.


Relaterte artikler


hvordan å stoppe bug biter fra kløe
hvor å fjerne rust fra jern møbler av sur dukkert eller sand blast
tre felles reparasjon
om loppebitt
hvordan å reparere en lekk waterbed madrass
hvordan beskytte mot West Nile virus og eee
dutailier glider funksjoner
anilinhud behandling
hvordan bruke trepaller for å bygge
hvordan å lage en seder benk