morgenen skjønnhet tips

morgenen skjønnhet tips

Jada, vi er alle det travelt om morgenen, men det er likevel viktig å ta vare på deg selv. Noen ganger får vi inn rutiner som holder oss fra å se og føle vårt beste. Det er grunnleggende ting du kan gjøre for å bryte ut av den typiske tidsplanen, effektivisere morgenen, og føles og ser ditt beste.

Solkrem

Den viktigste ting du kan gjøre for deg selv om morgenen er å anvende solkrem. Noe forskning viser UVA lys og sol skade er ansvarlig for 90 prosent av for tidlig aldring. Solkrem beskytter mot hudkreft. Solkrem er for alle, også folk av farge. Dr. Sandra Les skriver: "Folk sier:" Jeg har en base tan --- jeg er jo beskyttet. ' Hva er du beskyttet fra? Du kan ikke få en smertefull første-grads forbrenning, men du kommer til å være ute i solen mer, slik at du er mer utsatt for hudkreft. " Noen stiftelser kommer med en faktor 15, så hvis du velger å bruke sminke, kan du hoppe over et trinn.

Drikk et glass vann

Du våkner opp dehydrerte, så skjenke deg et glass isvann. Har høye glass selv før kaffen. Det er en enkel måte å detox og forynge for dagen. Vann forynger huden og får resten av kroppen din i stand-fordelene fortsette og fortsette. Hvis du ikke kan stå smaken av vann, tilsett en vri av sitron eller lime, eller legg en liten bit av juice til vannet for å gjøre den mer spiselig.

Ha en liten pose

Du har sannsynligvis en enorme takle-box type container full av sminke, de fleste som du aldri bruker. Ikke kast den ut, men skape en mindre pose full av nødvendigheter. Ta ting du bruker hver dag, for eksempel, leppestift, mascara og blush, og legg dem i en makeup bag. Ikke glem makeup børster og bomullspinner. Om morgenen, heller enn å måtte skattekart gjennom store boksen eller bag, vil verktøy til din disposisjon. Hvis du føler iført dine grønne glitrende eyeliner en natt, kan du rote gjennom hele boksen-du trenger ikke å passere den hver dag.


Relaterte artikler


hvordan å skjære en boxspring i to
kreative ideer for en dvd oppbevaring
hvor å montere en LCD-TV med en kabel boks
hvordan å lage en papir-cart
hvordan du endrer en pre-laget slip cover
gummi tre vs teak
hvordan du kan unngå West Nile virus og myggstikk i sommer!
hvordan slå tilbake maur er i kjøkkenet
hvordan du får en skinnende glans på en furu peis mantel
hvor å lage stoler sklisikre på parkett