naturlige ansikt skjønnhet tips

naturlige ansikt skjønnhet tips

Hudpleie og ansikts skjønnhet regimer trenger ikke å sentrum rundt dyre produkter. Ved hjelp av naturlige produkter, kan du gi ansiktet en godbit uten å bruke mye penger. Naturlig skjønnhet trenger ikke å bli hjulpet med unaturlig, kjemisk-fylt hud kremer og skrubber. Som med alle produkter, men kan allergi oppstå (selv med naturlige ingredienser) så pass på å utføre en allergi test på en lapp av hud som ikke vil bli sett før søknad til ansiktet.

Eteriske oljer

Eteriske oljer kan blandes til å lage ansiktsmasker eller brukes til å behandle urenheter og kviser. Tea tree olje, sitrongress, sedertre eller lavendel kan alle brukes til å behandle zits og akne. Oljer bør brukes med en "carrier" olje, slik som druekjerne-eller olivenolje, eller lagt til din daglige fuktighetskrem for å minimere sjansene for irritasjon eller uttørking av huden. Det er ikke en god idé å bruke mye av essensielle oljer direkte på huden, så sjekk alltid etiketten eller sjekk med leverandøren for instruksjoner om hvordan du bruker dem, og sjekke med en lege først hvis du er gravid.

Face Masker

Mange matvarer kan bli most sammen for å lage en ansiktsmaske. Avokado er full av vitamin E, som er avgjørende for å holde huden næring og fuktig. Mash en hel avocado med honning og egg og, hvis mulig, leire (som kan kjøpes på mange helsekost butikker) og la på huden i 15 minutter. Agurk og yoghurt kan blandes sammen for å skape en kjølende ansiktsmaske. Bananer kan moses til kremaktig og brukes på ansiktet for å behandle rynker.

Scrubs

Kurs sukker kan brukes til å lage en ansiktsskrubb å eksfoliere huden. Bland 2 ss. av havre, 1 ss. av sukker og 2 ss. av aloe vera (tilgjengelig i helsekostbutikker) til å lage en rensing, healing kratt. Alternativt kan du bruke tykke salt, for eksempel stein eller havsalt. Men er sukker bedre egnet for sarte eller sensitiv hud, så bare bruke salt hvis du finner sukker ineffektive. Ikke skrubb for kraftig eller irritasjon kan oppstå.


Relaterte artikler


hvordan bygge en logg køyeseng
hvordan gjøre papp stoler under to pounds
tegn og symptomer på menneskelig hud midd
hva kan brukes som en matte under et skrivebord stol?
Hvordan bytter jeg en kuskinn sete på en antikk pinnestol?
Hvordan fjerner jeg rust utenfra møbler?
fakta om broyhill lane la-z-boy møbler
hvordan man bygger et salongbord med skuffer
hvordan slå tilbake mygg fra ryggen din terrassen
hvordan å berolige bug biter