om skjønnhet negler

om skjønnhet negler

Skjønnhet negler er forbedringer eller spiker utvidelser. De anses motetilbehør. Begge typer negler er laget med akryl, wraps "UV gel," glassfiber eller silke. Negler kan være naturlige, malt, decaled eller såret for å henge et objekt

Historie

Fra adelskvinner av Ming-dynastiet til Kleopatra, veldig lange negler av gull, sort eller rød reflektert adelen.

Typer

Mest populære skjønnhet kunstnegler og utvidelser er laget av akryl. Aceton fungerer best for å fjerne dine akryl negler. Den "UV gel" skjønnhet negler er mer naturtro, men mer sårbare enn akryl negler. De er også dyrere. For å fjerne "UV gel" negler, må du sende dem av, eller la din naturlige negler til å vokse ut.

Beauty negler laget av glassfiber eller silke sjal er laget ved å skjære biter av faktiske glassfiber eller silke stoff for å passe på overflaten av neglen eller tips. Neglene er festet med en harpiks eller lim.

Forebygging /løsning

Hvis du er allergisk mot de kjemiske stoffene som brukes i løpet av akryl eller gel prosessen, kanskje du foretrekker skjønnhet negler laget av glassfiber eller silke sjal.

Fordeler

Beauty negler hindre spiker bite og beskytte svake negler.

Advarsel

I følge styret sertifisert hudlege Dr. Jeffrey Benabio, Ultra Violet lys brukes til å stivne akryl, eller "UV gel" skjønnhet negler, og kan utgjøre en helserisiko for lyse huden, eller de med en historie med familie kreft.


Relaterte artikler


hvordan GID kvitt maur
hvordan du kan lage din egen seng sett
hvordan unngå eksponering for mygg
hvordan bli kvitt bed bugs fort
tips for patio stoler med rektangulære ben
hvordan du legger til en tabell blad
hvordan å fullføre et trebord
Slik Trekke en Ethan Allen ving-back stolen
hva er forskjellen mellom fjær og dunputer?
hvordan du velger en overmadrass