skjønnhet skole spill

skjønnhet skole spill

Du trenger:
Falske negler, lim hvis negler trenger det, men inkluderer ikke lim

Når Sega, morselskapet til Nintendo, samarbeider med kosmetikkfirma, Shiseido, det. Resultatet ble et spill produkt treffende navnet "Project Beauty. " Målet med spillet er å lage skreddersydde makeup ser ved å analysere benbygning, hudfarge og funksjoner. Hvis målet ditt er å skape en "ny du" eller å gjøre mer enn noen andre, det er mange virtuelle skjønnhet skole tilgjengelige alternativer for å oppnå utrolige resultater.

Back Stage Beauty School

The Back Stage Beauty School på Ellegirl. elle. com er en inngangsport til motetrender og transformasjoner. Skriv inn og du finner en modell sitte foran et speil klar til å bli forvandlet. Du får til å lage eksklusive utseende i make-up og mote med et museklikk. Velg håret og øye farger, stiftelse, brow bue, leppestift, kinn farge og øyet liner, pluss tilbehør. Eksperimenter som du går sammen, og gjøre endringer hvis du ikke liker det du ser. Når du er fornøyd med den totale utseende, klikker du igjen og du vil få karakter for arbeidet ditt. Det fine med dette spillet er at utfallet kan være forskjellig hver gang. Det hele avhenger av deg og dine valg. Det er mange andre skjønnhet skole spill for å prøve ut her. For det første, ta en titt på Paparazzi Princess å "se hvordan går ut på en kopp kaffe kan lande deg i avisene. " Eller gjøre valgene på Fashion Jetsetter og du kan finne kjendiser som Beyoncé og Leonardo DiCaprio applauderer deg fra første rad.

Makeover-o-Matic

Du kan få en gratis virtuell makeover på Makeover -o-Matic på nettsteder som Beauty. ivillage. com. Velg mellom 12 virtuelle modeller, eller skanne og bruke ditt eget bilde. Dette spillet lar deg prøve på virtuelle frisyrer, makeup og tilbehør. Du får også velge mellom de nyeste skjønnhetsprodukter til øyne, kinn og lepper. Når du er ferdig, kan du lagre det du har laget i "A Look Book. "

Hollywood Beauty Spill

Finn glamorøse Hollywood frisyrer og sminke tips hos nettsteder som Instyle. com. Så la lekene begynne-oppdage hvordan de ser på deg ved å laste opp ditt eget bilde og eksperimentere med alle de forskjellige skjønnhet alternativene som er dine for å velge. Blant de utvalgte stjerner er Jennifer Aniston, Jessica Alba, Victoria Beckham, Halle Berry, Megan Fox, Katie Holmes, Eva Longoria Parker og Carrie Underwood. Med et museklikk, kan du prøve på frisyrer, samt deres unike stiler sminke til øyne, lepper og hud. Hvis du liker det du ser, kan du finne ut hvilke produkter som sin make-up artister som brukes og hvordan du bruker dem for best effekt. Du kan kjøpe disse og andre skjønnhetsprodukter også.

Cartoon Beauties

For de yngre og de unge til sinns, nettsteder som Newmakeupgames. com gir et bredt utvalg av skjønnhet skolen spill sentrert på tegneseriefigurer. Doll Makeup er bare én måte å nyte mange lykkelige timer med moro.


Relaterte artikler


Hvor finner jeg trille senger?
hvordan å lage en hockey pinne stol
hvordan du bruker peppermynte olje som en naturlig myggolje
hvordan å bygge en arbeidsbenk med hyller
hvordan å behandle en brun eneboer edderkopp biter
hvordan de skal overleve en hai angrep
hvor å fjerne en bie stinger etter to dager
hvordan du bruker en jute ledningen for å reparere en stol sete
hva er en seng fundament?
hvordan å male en jern bord