skjønnhetspleie for kvinner

skjønnhetspleie for kvinner

Skjønnhetspleie for kvinner innebærer å ta vare på deg selv fra innsiden og ut å se ut og føle deg på topp. Det er ikke nok å bare kaste på sminke for å dekke opp år ikke betaler oppmerksomhet for helsen til huden din. Du må flittig satse på en sunn livsstil, fordi ytre er direkte relatert til de tingene du putter i kroppen din, og elementene du utsette det til. Du kan ha det gøy i prosessen

Skin

Det kanskje viktigste med skjønnhetspleie er sunn hud. En rekke forskjellige faktorer som innebærer rensing, fuktighetsgivende, drikke mye vann, spise godt og får rikelig med hvile. Hver morgen, vaske ansiktet med et renseprodukt som passer til din hudtype. Følg med en fuktighetskrem som inneholder en SPF 15 eller høyere for å beskytte huden fra skadelige stråler fra solen. For å holde huden hydrert i løpet av dagen fra innsiden og ut, drikker de anbefalte åtte til ti glass vann om dagen. Unngå røyking, dette ikke bare gjør ubotelig skade på hele kroppen, men det aldre huden alvorlig med fine linjer og rynker. Sørg for å rense ansiktet ditt igjen før du går til sengs, og gjøre deg selv til fordel for å få nok søvn til å holde mørke ringer under øynene i sjakk.

Komme Øvelse

Komme rikelig med mosjon i form av aerobic og vekttrening bidra til å opprettholde muskel tone. Også forbedrer aerob aktivitet hudens hudfarge, fordi det forbedrer blodsirkulasjonen, som er ansvarlig for å levere næringsstoffer til hudcellene. Trening hjelper også opprettholde stress som kan føre til stygge huden break-outs. Tilbring noen timer i uken på rad, gåing og ridning sykkelen din å holde deg i form og passer inn i din favoritt jeans.

Eating Well

Spise en godt balansert diett av hele matvarer er viktig for helsen til dine hud, hår og negler. Mat rik på anti-oksidanter som bær, mandariner og squash bekjempe tegn på aldring og skader som frie radikaler gjør for huden. Den kalsium i spinat og lav-fett meieriprodukter stimulerer spiker vekst og styrke. Og, oppnå sunt, glansfullt hår ved å legge mat rik på omega-3 fettsyrer som for eksempel laks eller linfrø til kosthold.


Relaterte artikler


er videreselge en madrass ulovlig?
Hvordan slår jeg et lite bed ramme til å passe en stor seng?
enkle og billige måter å gjøre beanbag stoler
de beste senger for dårlig rygg
hvordan å gjenkjenne symptomer på en bedbug infestation
hvor å fjerne en sliver eller torn
hvor å bevare skinn møbler
hvordan gjøre løs sofa dekker
hvor å fjerne ryggen av en la-z-boy recliner
hvordan man kan måle brennvidde på et speil hjemme