sykdom forårsaket av hundebitt

sykdom forårsaket av hundebitt

Hunder er generelt ufarlige, men skader og dødsfall jevnlig oppstår på grunn av hundebitt. Hvis du blir bitt av en hund, er det viktigste å gjøre for å rense såret så snart som mulig, og holde det så rent som mulig før det gror

kuttskader og blåmerker

De vanligste skadene som følge av en hund bite er en rift og blåmerker. Dette skjer fra virkningen av bittet. Oppsøk lege hvis du ikke klarer å stoppe blødningen, eller hvis såret ikke leges normalt.

Infeksjon

Den vanligste infeksjonen er Pasteurellose, som oppstår på grunn av en bakterie som finnes i munnen på alle hunder . Hvis såret er rødt eller hovent, eller mer smertefull enn normalt, kanskje du har en infeksjon og bør søke lege.

Brudd

En annen vanlig skade er brudd. Bein kan pause fra trykket av bite eller fordi hunden slo deg ned mens du biter. Beinbrudd bør sees av lege så snart som mulig for å hindre ytterligere skade.

Rabies

Rabies er et virus som infiserer hunder og kan overføres til mennesker. Hvis du er litt av en hund, spør eieren å se sin rabies vaksinasjonsattest. Hvis hunden ikke har en gjeldende rabies vaksinering, bør du søke legehjelp umiddelbart.

Hodeskader

Hodeskader er også vanlig, spesielt hos små barn som sannsynligvis vil være litt i ansiktet og /eller hode . Hvis et barn lider traume til hodet på grunn av en hund bite, bør han få øyeblikkelig legehjelp.

Post Traumatisk Stress Disorder

Mange mennesker lider av post-traumatisk stress lidelse etter å ha blitt angrepet av en hund. Hvis du har problemer å takle din erfaring, er det best å snakke med en medisinsk faglig til å innhente råd for mestring.


Relaterte artikler


hvordan ta vare på bie stikk
hvor å fjerne midd gravde i huden din
Hvordan kan jeg henge portable garderobe skap?
hvor lenge bør en madrass vare?
hvordan de skal reagere hvis hunden biter noen
hvor å fjerne stinger fra en bie stikk
hvordan å bygge en dråpe hylle skrivebord
Hvordan kan jeg bygge en kryssfiner lekekonstruksjon med teppe utendørs?
hvordan du velger viktorianske møbler
hvordan å lage en tabell fra en planter urne