tick fjerning tips

tick fjerning tips

Flått er en av de styggeste skadedyr vi møter. Flått feed på blod, bærer sykdommer og kan gå i lange perioder ubemerket. Flått kan feste for mennesker eller husdyr. Når du finner en hake, følge noen enkle trinn for å fjerne det

Bruk Sharp pinsett

Ikke fjern haken med bare hendene. Bruk pinsett og slitasje latex hansker. Med pinsett, ta tak i kryss på sitt nærmeste del til kroppen din. Dette er vanligvis hodet, som flåtten bruker til å grave i og fôr.

Ikke klem eller Twist

Når du har et fast grep på kryss, ta tak i det og trekke det forsiktig rett opp. Ikke klem på kryss, og dette kan presse ut væske tilbake i blodet. Ikke vri flåtten eller dra det for voldsomt, eller du kan la hodet fast i huden din.
Når du tar krysse av, sørge for at dens kroppsdeler er intakt. Sjekk for munnen sin, og inspisere huden din for å se om noen deler ble igjen. Bruk en antiseptisk å vaske området der flåtten ble fremlagt.

Kast

Kast av flåtten. Plasser den i en lufttett beholder og holde den der for et par uker i tilfelle du trenger å identifisere en sykdom hvis du blir syk etter kontakt med tick. Ellers, være ute av kontakt med flåtten før du kaster den bort.


Relaterte artikler


hvordan du skal behandle en klapperslange bitt
hvordan å bygge en stor leketøy brystet
diy hodegjerde og fotbrett
Slik velger du et TEMPUR-pedic madrass sett
ideer til å konvertere en twin seng til sofa
Hvordan installerer jeg ikea bokhylle belysning?
Slik Trekke en kontorstol
dekorere ideer for glass spisebord
Hvordan trekke jeg en skrå paraply eller sunbrella?
hvordan å behandle loppebitt