alternative måter å mate varmepumper fremfor bakken

alternative måter å mate varmepumper fremfor bakken

Varmepumper er blant de mest nyttige og allsidige oppfinnelser noensinne laget. De har blitt brukt i flere tiår til makten kjøleskap, frysere og air-condition og har nylig fanget på som en effektiv måte å både varm og kald hus. Bergvarme varmepumper er blant de mest effektive, fordi de kan flytte varme inn og ut av bakken, som fortsatt er i stabil temperatur. De kan være kostbart og selv upraktisk å installere i enkelte områder, likevel. Heldigvis finnes det flere andre alternativer.

Du trenger:
drill
. borekroner.
tape.
blyant.
skrew driver.

Air-Source Varmepumper

Air-source varmepumper er populære i enkelte områder fordi de er enklere og billigere å installere enn jord-kilde varmepumper. I stedet for en jordsløyfe, luft-varmepumper bruke radiator kveil utenfor huset for å gi oppvarming og kjøling. Denne radiatoren trekker luft inn fra miljøet i varme-modus, og stråler det ut i miljøet i kjølemodus. Air kilde pumper er ikke så effektive i svært kalde omgivelser, der temperaturen regelmessig slips under oppvarming. Kald-klima air-kilde varmepumper utviklet for å fungere godt ved lave temperaturer er under utvikling.

Dual Fuel Varmepumper

Dual drivstoff varmepumper er en god løsning for tempererte klima som tidvis glir under frysepunktet. De omfatter både en gass eller elektrisk ovn og en varmepumpe knyttet til en kontroll termostat som overvåker utetemperatur. Når temperaturen holder seg langt nok over frysepunktet for varmepumpen å være effektiv, opererer pumpen, og ovnen forblir off. Så snart temperaturen dips for lav, men slår ovnen på og varmepumpen slås av.

Reverse Reverse-Cycle Væskekjøleaggregater

er-syklus chillers en type varmepumpe spesielt tilpasset kaldt klima. Disse pumpene er avhengig av aa store vanntanken omgitt av tung isolasjon. I varmt vær, det pumper spillvarme fra huset inn i tanken, skaper varmt vann som beboerne kan bruke i prosessen. Om vinteren, pumpen flytter varmen ut av vanntanken inn i huset. Fordi vanntanken er isolert, kan dette varmepumpe fungerer selv når temperaturen er under frysepunktet.


Relaterte artikler


den beste måten å koble en bærbar hjemme generator
hvordan du bytter Solseng lysarmatur
hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen
hvordan å lage mat i ovnen nuwave
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr
søppel komprimator informasjon
alternative måter å mate varmepumper fremfor bakken
den beste måten å bruke en luftrenser
den beste måten å rengjøre en infrarød grill
hvordan vannbårne automatisk luftventiler arbeid