den beste måten å bruke en luftrenser

den beste måten å bruke en luftrenser

Air purifiers er utmerkede tilskudd til hjemmet eller kontoret dersom du er bekymret for kvaliteten på hva du puster. Småskala eller bærbare luftrensere har fått betydelig bakken det siste i forbrukermarkedet, og samtidig ikke nødvendigvis billig, er de tilgjengelige for mye mer fornuftige priser enn de en gang var. Hvis du har en luftrenser, er det noen tips du kan følge for å sikre at du får hele spekteret av bruk ut av det

Placement <.

Air er i hovedsak blir tilsmusset konstant hele dagen, uansett hvilket rom du er i. Allergener og mikroskopiske partikler, støv og en rekke andre luftbårne partikler er under konstant sparket opp til fots trafikken eller deponert av vinduer, fans og møbler. Så når du bestemmer hva rommet du vil må gjerne bruke purifier på, er det alle personlige preferanser. Hvis du tilbringer mye tid i stua, kan du vurdere å plassere den der, eller hvis du vil ha renere luft mens du sover, kan du velge din soverommet i stedet. Men for å få mest mulig ut av en luftrenser, bør du la det i det rommet kontinuerlig. I spesielt store rom eller de som mottar stor mengder trafikk, kan en luftrenser ta store mengder av tid til å gå gjennom en syklus av renhold rommets luften. Flytte den fra rom til rom som du flytter om huset vil ikke tillate det å rense luften, og til slutt, kan du ha tilfredsstillelsen av å alltid ha den i gang akkurat der du er, men i virkeligheten ikke det kommer nært å gjøre det er full jobb. Når du bestemmer på et rom for air purifier, la den være der, og du vil være garantert å få det fulle beløpet for rengjøring strøm ut av det.

Fan Hastigheter

De fleste moderne modeller av luftrenser har variabel hastighet innstillinger, ligner på en vanlig vifte. For å være sikker på at du får mest mulig ut av purifier, må du forstå forskjellene mellom disse viftehastigheter. Utover bare blåse mer luft ut i rommet, styrer viftehastigheten også bare hvor fort luften i rommet blir rengjort. Air purifiers er laget for å rense luften hva de tar på så lite som det er tatt i. Så hvis du har hastigheten høyere opp, vil den suge inn mer luft per sekund og rengjør den på samme tid. Så hvis en purifier tok en time å sykle gjennom luften av et helt rom på lav innstilling kan det ta halvparten så lang tid på høy innstilling. Hvis du har flere mennesker i et rom, eller har gjort mye arbeid som kunne sparke opp støv og allergener, kan du vurdere å kjøre purifier på høy for en stund å få fart på re-rensing av all luften. Alternativt kan du bytte til en lavere innstilling om natten for å kompensere for ingen å være i rommet i flere timer av gangen.

Endre Filtre

Akkurat som sentrale klimaanlegg, luftrensere avhenge av spesielle luftfiltre til gjøre jobben sin. Disse HEPA filter vil etter hvert må endres, og unnlatelse av å opprettholde et regelmessig av dette kan resultere i purifier tilstopping opp eller ikke rengjøring så effektivt. Hvis du oppdager luften ikke strømmer ut av anlegget på en jevn måte, eller er puffing ut uregelmessig, er sjansen stor for at filteret er tett og må skiftes ut. Når filteret blir for skittent, vil det ikke være i stand til å filtrere ut partikler fra luften lenger, så selv om luftstrømmen er god du bør likevel jevnlig skifte filter for å rense luften passerer gjennom.


Relaterte artikler


hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen
feilsøking en søppel komprimator
den beste måten å varme opp en garasje for et biljardbord
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
den beste måten å kvitte seg med en dyp fryser
den beste måten å rengjøre en infrarød grill
hvordan vannbårne automatisk luftventiler arbeid
de beste armaturene i verden
hvordan du bytter Solseng lysarmatur