den beste måten å bruke en vedovn

den beste måten å bruke en vedovn

En vedovn er en av de mest allsidige apparater du kan installere i ditt hjem. Disse er enkle å bruke ovner kan brukes til alt fra matlaging til varme opp hjemmet. Vite hvordan du bruker din vedovn sikkert vil hjelpe deg å få mest mulig ut av dette kraftige varmesystemet uten å ofre komfort eller sikkerhet

Matlaging med din vedovn

En vedovn kan være et flott tillegg til-eller erstatning for-en tradisjonell ovn. Mens overflaten av en vedovn ikke vil være varmt nok for tradisjonell grilling eller steking, er at varmen perfekt for småkoking og slow-matlaging. Så mens vedovn er å holde familien din varm og koselig, det kan også være matlaging ditt neste måltid. Du kan også bruke brennkammeret av vedovn å lage mat folie-innpakket grønnsaker, bakte poteter og til og med kjøtt.

Hold Kreosot på Bay

Alle apparatet som brenner trevirke kan lide av en opphoping av skadelige kreosot, og peisovner er intet unntak. For å holde vedovn fri for denne potensielt farlige buildup, er det viktig å brenne en svært varm brann minst en gang om dagen. Brenn brannen i minst 15 til 20 minutter hver dag for å holde kreosot i sjakk og holde ovnen kjører sitt beste.

Bruk riktig drivstoff

Når brukes riktig, peisovner er helt trygt, men hvis feil drivstoffet er brukt de kan bli ganske farlig. Feilaktig brukt tre ovner og andre ildsteder er en ledende årsak til brann, og en av de viktigste årsakene til problemer er brenning av upassende drivstoff. Komfyr eiere bør bruke kun ren ved eller trepellets beregnet for bruk i ovner, og de bør aldri brenne søppel eller noe annet. Ved å fokusere på kvalitet drivstoff, kan komfyr eiere redusere sjansene for brann og gjøre sine peisovner vare lenger.


Relaterte artikler


hvordan å lage mat i ovnen nuwave
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
feilsøking en søppel komprimator
vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper
søppel komprimator informasjon
den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser
den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu
hvordan du bytter Solseng lysarmatur
måter å bruke en peisovn
hvordan du rengjør et boblebad oppvaskmaskin mat felle