den beste måten å koble en bærbar hjemme generator

den beste måten å koble en bærbar hjemme generator

Bærbar generatorer har strømuttak og utgang brenninger allerede installert. Alltid sette generator på et trygt sted, der avgassene ikke kan gå inn i huset. Ikke vent for strømbrudd til å avgjøre på et egnet sted for generator din

Plug i 120-Volt Appliances

Kjør en tung plikt, utendørs skjøteledning ut til generator din. Plasser aldri en generator i huset eller i en lukket garasje. Ikke bruk innendørs skjøteledninger. Når ledninger og utstyr er plugget i, begynner generatoren. Vent til det å komme opp til fart og stabilisere seg før du slår på den utgående effektbryter eller utstyret ditt.

Plug i 240-Volt Appliances

Bruk en 240-volts skjøteledning med adaptere som passer både enheten og generator. Ikke alle 240-volts stikkontakter og støpsler er like. Sjekk med deg strømleverandøren å sikre at du har de riktige ledningene så snart du kjøper generator. Ikke overbelast ditt generator. Sjekk koder på apparater du kommer til makten for å sikre at de ikke bruker mer strøm enn din generator produserer.

Hook opp til en Transfer Switch

Hvis du vil koble din bærbare generatoren opp til huset ditt , må du ha et profesjonelt installert overføring bryter med skreddersydde socket og tilkoblingsledning som passer dine generatoren og slå. Det er mot nasjonale elektriske koder, og er veldig farlig, å koble den opp på annen måte. Slå av kommersielle strømmen til huset ditt på overføringen bryteren før du hekte din generator. Når du kobler din generator, påse at den kjører glatt før du slår det til huset og slår opp noen apparater.


Relaterte artikler


måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
hvordan å lage mat i ovnen nuwave
den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
mest effektive måten å drive en varmepumpe
de beste armaturene i verden
den beste måten å kvitte seg med en dyp fryser
Slik rate mat skalaer
hvordan å starte en automatisk icemaker
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr