den beste måten å kvitte seg med en dyp fryser

den beste måten å kvitte seg med en dyp fryser

Hvis du får kvitt en dypfryser, må du ta noen viktige faktorer i betraktning. Kjøle-apparater inneholder skadelige kuldemedier som må tas hånd om på forhånd. Det anbefales ikke at du flytter en dypfryser uten å sjekke med din nytte selskap og offentlige arbeider avdelingen for å finne den riktige prosedyrer. Du kan bli bedt om å bekrefte at apparatet er i forsvarlig stand eller at kuldemediet har blitt fjernet og håndtert av en kvalifisert fagperson.

Bounty programmer

Det kan være programmer på plass som vil tillate deg å handle på eller motta kreditt mot en ny enhet når du har din gamle halt bort. Hvis du er bare ute etter å kjøpe nye og erstatte den gamle, ta kontakt med apparatet butikken for å se om det tilbyr gratis hale-away. Hvis du ønsker å prøve å få en kreditt eller rabatt ved kjøp av din nye fryseren, ta kontakt med kraftselskap for å finne ut om den tilbyr en dusør program. Æren fikk for kjøp av en ny apparatet er i form av en betaling, rabatt eller rabatt. Verktøyet selskaper tilbyr dusør programmer for å forbedre luftkvaliteten, redusere elektriske laster og styrke økonomien. Apparatet vil være gjenstand for godkjennelse til å bli akseptert i programmet, finne ut av regelverket og spesifikasjoner vedrørende akseptable apparater.

Institutt for Public Works

Det kan hende at noen områder ikke har en dusør program. I så fall kontakte byens avdeling av offentlige arbeider. Bulk avhending alternativer kan være tilgjengelige. Noen kommuner tar et gebyr, mens andre tilbyr dette gratis. En fryseboks er en nedkjølt apparatet og kan trenge å oppfylle visse standarder for å være kvalifisert for henting og deponering. Finn ut om du må ha kuldemediet fjernet på forhånd, kan du bli pålagt å leie en profesjonell til å gjøre dette, eller man kan være innredet for deg.

Haling og dumping

Haling og dumping av nedkjølt apparatet er vanligvis ikke så kostnadseffektivt som å gå gjennom en dusør program eller offentlige arbeider avdelingen. Du trenger å finne en tjeneste som vil hale apparatet, samt en profesjonell tekniker for å fjerne kuldemedium. Et raskt søk i gule sider eller på nettet for "søppel fjerning" eller "søppel fjerning" vil tilby noen alternativer. Selv Environmental Protection Agency sertifisering er unødvendig, kan det være lurt å finne ut om teknikeren er sertifisert. Du vil betale gebyrer for haling tjenesten. Du vil også betale en avgift til dumping nettstedet eller gjenvinning sentrum for å godta apparatet. Bare dumping apparatet, ventilasjon kjølemediet eller avgi andre farlige stoffer til miljøet er ulovlige aktiviteter, og bør unngås.

Fjerning og avhendingen av kjølevesken

Det er uklokt å fjerne kuldemedium selv. Ansette en sertifisert profesjonell vil sikre at trygg fjerning er gjort med utstyr som tilfredsstiller EPA standarder. Ifølge EPA, den som er avhending av apparatet er også ansvarlig for sikker håndtering og fjerning av kuldemedium. Den EPA har etablert Ansvarlig Appliance Fjerning Program for å oppmuntre folk til å resirkulere eller riktig kast eventuelle farlige komponenter. Kuldemedium kan gjenvinnes og resirkuleres ved EPA sertifisert reclaimers, for å finne ut nødvendig informasjon, og tilbyr EPA nettside en liste over sertifiserte reclaimers.


Relaterte artikler


den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu
den beste måten å bruke en vedovn
de beste armaturene i verden
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr
alternative måter å mate varmepumper fremfor bakken
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
hvordan å fryse kokt mat og non-tilberedte matvarer
hvordan du bruker gnaging retter å holde maten varm
måter å bruke en peisovn
den beste måten å rengjøre en infrarød grill