den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu

den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu

Venting en bærbar AC slange gjennom en kjeller vindu kan gjøres ved å gjøre noen endringer. Du kan ikke bruke en tørketrommel vent åpne fordi det vil være for liten for air condition ventilen slangen. Bruk plexiglass hvis du ønsker lyset og utsikten til å komme gjennom vinduet. Styrofoam er et annet alternativ som er raskt og rimelig å bruke

Hensyn

Ikke vent en bærbar klimaanlegget ut av en kjeller vindu i en tørketrommel vent åpning. Den gjennomsnittlige tørketrommelen ventilen er fire inches og gjennomsnittlig aircondition ventilen er fem inches så det vil ikke passe. Selv om ventilen slangen er fleksibel, scrunching det inn i tørketrommelen ventilen åpningen vil ikke tillate lufting systemet til å fungere som det skal. The air condition luftstrømmen er ikke så sterk som en tørketrommel er luftstrømmen, slik at det ikke vil åpne noen luker som en tørketrommel er luft skyver åpen under drift. Dette ville ikke tillate at klimaanlegget å lufte, muligens bryte enheten.

De bærbare klimaanlegget trenger en ventilering system laget for sine spesifikasjoner. Dessverre er de ikke tilbyr lufting sett for kjeller eller Casement vinduer. Du må tenke ut en trygg måte å gjøre dette selv.

Pleksiglass

Vent på slangen gjennom en bit av plexiglass som du har installert i vinduet ditt. Bare ta målinger av glasset i kjelleren vindu og få en bit av plexiglass kuttet til størrelsen på en lokal maskin eller glass butikken. Be dem om å skjære et hull til størrelsen på varmepumpens vent slange til side av plexiglass panelet. Bring ventilen slangen med deg for å beskytte mot eventuelle feil i klippe riktig størrelse hullet.

Det er ikke anbefalt til lufting slangen forlenges for en bærbar klimaanlegget, faktisk kan det ugyldiggjøre ut garantien hvis du gjør det. Av denne grunn må du ta med enheten i nærheten av vinduet, noe som kan bety å utarbeide en pidestall av noen type for å løfte enheten slik at lufting slangen vil nå vinduet. Hold alt dette i bakhodet før du tar det ut stedet for hullet som skal bores i plexiglass. Selv et par inches en eller annen måte kan gjøre det for langt unna for slangen å nå, så gjør det preplanning hvor alt skal plasseres før du har et hull boret.

Styrofoam

Bruk Styrofoam som en erstatning for den vindusglass dersom kutte av utelys og utsikt er ikke noe du tankene. Styrofoam er veldig fleksibel og det er noe du kan klippe selv. Dette er lettere å jobbe med enn plexiglass, og også billigere. Styrofoam tilbyr også mer isolasjon, noe som vil bidra til å holde den kjølige luften i kjelleren. Fjern kjelleren vindusglass og skjære et stykke av Styrofoam til den eksakte størrelsen i glassplaten. Skjær hull til ventilen ved å trekke på ventilen slangen åpningen på materialet først. Sett et par perler av vinduet drivning langs sidene av Styrofoam og kile den inn i vindusåpningen. Sett ventilen slangen gjennom hullet, kan du alltid barbere noen Styrofoam av hvis slangen ikke passer, så det er bedre for det å bli kuttet på mindre siden snarere enn større.

Basement vinduer som åpner ved å skyve ut fra bunnen kan monteres på ventilen, mens i åpen posisjon. Bruk et stykke Styrofoam med ventilen slangen åpningen allerede kuttet, å kile mellom bunnen av det åpne vinduet og i vinduskarmen. Den Styrofoam brikke vil være i en vinkel.


Relaterte artikler


de beste armaturene i verden
den beste måten å varme opp en garasje for et biljardbord
den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser
hvordan du bytter Solseng lysarmatur
den beste måten å bruke en luftrenser
feilsøking en søppel komprimator
alternative måter å mate varmepumper fremfor bakken
hvordan å fryse kokt mat og non-tilberedte matvarer
Slik rate mat skalaer
den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu