den beste måten å rengjøre en infrarød grill

den beste måten å rengjøre en infrarød grill

Du kan grille noe og alt på infrarød grill, fra biff til maiskolber. Infrarød griller, som gass og kull Grillene, må rengjøres og vedlikeholdes jevnlig for å holde smuss, støv og skitt fra å bygge opp på grillen flater. Rengjøring infrarøde griller krever ikke mye. De fleste matvarer fragmenter vil brenne av grillen. For dyp rengjøring, du trenger bare en rustfritt stål wire børste og en myk klut eller fille

Rengjøring en kald Grill

. Fjern alle aske, skitt og støv buildup med en rustfritt stål wire børste. For vanskelige buildup, bruke en slipende rengjøringsmiddel til en myk klut eller fille, deretter skrubbe caked-på grime forsiktig. Etter rengjøring av grillen, tørk av alle rester av rengjøringsmidler med annen ren klut eller fille. Ikke bruk en skitten klut til å rengjøre infrarød grill er matlaging overflate, og holde seg borte fra å bruke sterke rengjøringsmidler.

Hvis infrarød grill har en "Clean"-funksjonen, bruker det etter at du har renset ut alle løse støv, smuss og skitt oppbygging. Ellers kjøre grillen i 10 minutter før du legger inn kjøtt eller andre matvarer på grillen.

Rengjøring en Hot Grill

Når du er ferdig grilling, la infrarød grill på, sett den på "High", og la den gå i 15 minutter så noe mat fragmenter kan brenne av ristene. Deretter slår du av grillen og la den avkjøles i fem minutter. Tørk av matlaging overflaten med en ren fuktig klut. Pass på at kluten er myk og ikke en grov klut eller håndkle slik at du skraper ikke grillen er matlaging overflate.

Rengjøring Grill Utvendig

Når du skal rengjøre infrarød grill eksteriør, bland en løsning av 1 ss. av oppvask såpe og 1 /2 liter vann i en bøtte. Bruk denne løsningen, og en myk klut for å rengjøre grillen når den er støpt aluminium. For rustfritt stål infrarøde griller, bruk en all-rengjøringsmiddel og en myk klut. Ikke bruk et slipemiddel rengjøringsmiddel på infrarød grill på utsiden.

For å fjerne rust, skrubbe den av med en stiv stålbørste og deretter bruke en rusthindrende primer (tilgjengelig på hardware og hjem forbedring butikkene). Deretter male grillen med en rust-resistent metal lakk.

Tips

Før grilling på infrarød grill, tørk overflaten med en ren, myk klut for å fjerne løst støv og smuss. Også tørker du av grillen's håndtak og sidene for å fjerne støv som kan ha samlet seg siden forrige gang du brukte grillen.

Ved plassering av kjøtt og andre matvarer på infrarød grill, prøv å ikke søler marinade og andre væsker. Hvis du gjør søler noe på grillen din, tørk det opp umiddelbart å holde det tørker og fester seg til grillen.


Relaterte artikler


feilsøking en søppel komprimator
hvordan du bruker gnaging retter å holde maten varm
den beste måten å rengjøre en infrarød grill
ultimate chopper elektrisk blender instruksjoner
alternative måter å mate varmepumper fremfor bakken
hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?
den beste måten å bruke en vedovn
måter å bruke en peisovn
hvordan å starte en automatisk icemaker
Slik rate mat skalaer