den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr

den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr

Keramiske komfyrtopper se vakkert og ryddig. Den elegante linjer av ovnen sørger for en skarp, moderne utseende i ethvert kjøkken. Hvordan opprettholder du ovnen toppen for å holde det vakre utseende? Det begynner med å vite hva som fungerer og hva som ikke. Følg produsentens anbefalte retningslinjer for rengjøring og vedlikehold for å holde ovnen pen i år. Bruk tips og triks nedenfor som en veiledning for pleie og rengjøring

Daglig Rutine

En vanlig daglig renhold rutine bidrar til å opprettholde det vakre utseendet til keramisk komfyr topp. Tørk søl øyeblikkelig, og bruke en renere laget for keramiske ovner for best resultat. Rengjør alltid etter hver bruk med en myk klut. Bruk støvsugeren du ønsker, men ta vare for ikke å bruke overflaten glass rengjøringsmidler eller lignende produkter. Ikke-slipende oppvaskmiddel arbeider for å rydde opp hverdagen søl. Sørg for å skylle renere av med en fuktig svamp og la ovnen overflaten tørr. Buff med en lofri håndkle etter tørking for en ren, stripefrie glans.

Collected Dirt

Hvis tid er forbi mellom daglige cleanings, er det mulig at fett eller skitt har samlet på koketopp overflaten. Akkumulert rotet blir fjernet på en måte som ligner på en daglig rengjøring. Bruk daglig renhold produktet, anvende og la sitte i 10 til 15 minutter. Rengjør og tørk som vanlig, huske å buff overflaten med en lofri klut når den er tørr.

Razor Blade

Hvis smuss og skitt synes sta, fjerning kan kreve mer drastiske tiltak. Et barberblad holdt i en 30 graders vinkel til kokken toppen vil fjerne de vanskeligste, tørket-på mat. Forsiktig skrape kokt-på partikler til de blir fjernet. Ved hjelp av en latex hanske bidrar til å holde høvelen sikkert i hånden. Husk alltid å skrape vekk fra kroppen, ikke mot kroppen.

Forebygging

En keramisk svart komfyr gjør en flott kjøkken tillegg, og hindre riper vil bidra til å opprettholde sitt vakre utseende. Bruke autoriserte kokekar forebygger skader. Ikke bruk støpejern gryter og panner fordi de har en tendens til å klø hvis løftet feil. Gryter og panner med flat, jevn bunn som gjør komplett kontakt med ovnen anbefales. Unngå rund bunn gryter og panner eller kokekar som har en tendens til å deformere eller spenne. Making god kontakt med koketopp overflate gjør det meste ut av ovnen er matlaging evner. Sjekk med din ovn er produsent for kokekar anbefalinger.


Relaterte artikler


måter å bruke en peisovn
den beste måten å rengjøre en infrarød grill
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr
vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper
hvordan du bruker gnaging retter å holde maten varm
hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?
hvordan du rengjør et boblebad oppvaskmaskin mat felle
hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen