den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser

den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser

Luftforurensning i boliger kan være farligere for mennesker enn luften utenfor, ifølge Environmental Protection Agency. Oreck luftrensere arbeid for å redusere forekomsten av i hjemmet luft urenheter og forurensninger som støv, dyr dander, pollen, mugg og passiv røyking i hjemmet. Det er viktig å vedlikeholde og rengjøre Oreck luftrenser for å holde den i gang effektivt. Et hovedområde av bekymring er med oppsamler cellen

Slik fungerer

Samleren celle av en Oreck luftrenser er en integrert del av luftfiltrering prosessen. Luft kommer inn i enheten der en forfilter skiller ut store partikler. Air passerer så gjennom en rekke partikkel-lading ledninger og deretter om kollektoren cellen. Kollektoren cellen har en motsatt ladning som tiltrekker belastes forurensninger. Luktfjerning fullfører prosessen før en vifte utgivelser luft og de negativt ladde ioner fra samleren cellen inn i rommet. De negativt ladde ioner arbeid for å rense og revitalisere luften, og som de begynner å samle forurensninger, starter prosessen på nytt.

Betydning

En skitten samler celle kan ikke lage en effektiv negativ ladning, i chich ditt tilfelle Oreck air purifier vil ikke fungere skikkelig. Mens luften purifier vil fremdeles fjerne store partikler, blir usynlig forurensning forbli. Disse usynlige forurensninger er store bidragsytere til problemer forbundet med allergi og respiratoriske og kardiovaskulære forhold.

Rengjøring

Den beste måten å rengjøre samleren cellen er å suge den i en mildt såpe og varmt vann løsning for omtrent to til tre timer. Dersom denne løsningen ikke er nok til å løse opp smuss og fett, gjør Oreck en sterkere løsning kalt angripe-A-Cell. Dette er en skummende renere som vil være mer effektive i oppløsning vanskelig smuss som for eksempel tobakk tjære.

Ikke bruk en klut eller prøve å sette noe inn i rommet mellom cellen platene. Den partikkel-lading ledninger med oppsamler cellen er delikat og kan lett brytes.

La samleren lufttørke etter rengjøring. Ikke bruk en hårføner for å fremskynde tørketid.

Selv om et blinkende rødt lys vil varsle deg når samleren cellen krever oppmerksomhet, er det best å ikke vente til dette skjer. Den beste planen for rengjøring av samleren plate avhenger av luftkvaliteten i rommet. Oreck anbefaler rengjøring samleren platen etter den første måneden i bruk og hver åtte uker etter det. Hvis luften i hjemmet ditt er svært støvete, eller hvis noen i hjemmene røyker, kan du vurdere å rengjøre den oftere.


Relaterte artikler


mest effektive måten å drive en varmepumpe
vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper
den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser
hvordan du rengjør et boblebad oppvaskmaskin mat felle
hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen
den beste måten å bruke en vedovn
den beste måten å kvitte seg med en dyp fryser
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
hvordan vannbårne automatisk luftventiler arbeid
diy transformator 36-volts lader