den beste måten å varme opp en garasje for et biljardbord

den beste måten å varme opp en garasje for et biljardbord

Det åpne området inne i garasjen er en perfekt plass å sette et biljardbord. Det er et flott sted for venner og familie å samle og gir deg mange ekstra rom for underholdende. Vurder hvor ofte du skal bruke plassen, klima du bor i og kostnadene før de bestemmer om den beste måten å varme opp garasjen for biljardbord

DIY Solar

Going green å varme opp garasjen med solcellepaneler er et alternativ for hus. Planet Green har en gjør-det-selv solvarmeanlegg system som er laget ved hjelp av enkle elementer fra en jernvarehandel. Dette vil fungere bra hvis du ikke bor i en frigid klima. Det vil ta chill ut av luften, men bare heve temperaturen ca 10 grader i en garasje som ikke er isolert. Dette ville ikke gi nok varme hvis du bor i et kaldt klima.

Profesjonelt installert solenergi

Et annet valg er en profesjonell enhet som bruker solcellepanel som sin energikilde. Det vil bli dyrt for oppstart kostnader, men det vil spare stort på oppvarming kostnader. Du må avgjøre om det er kostnadseffektivt for hvor lenge rommet vil bli brukt. Hvis du planlegger å bruke dette rommet daglig, og i lange perioder, kan dette være verdt det. For et rom som du vil bruke bare et par ganger i måneden og varme for kortere perioder, vil det være kostnadseffektivt å bruke noe mer økonomisk å installere. Denne varmekilden kan brukes i alle klima.

Hot Air Blower

Installer en varmeenhet som er elektrisk og laget spesielt for en garasje hvis du bor i kaldere klima. Denne enheten er kompakt, men blåser nok varm luft til å varme opp plassen i løpet av få minutter. Dette er nyttig hvis du bruker varme kun når du spiller biljard i garasjen, fordi det er svært lite tid for å få temperaturen opp til en comfort zone. Vurdere dette alternativet for å varme opp en plass raskt, spesielt hvis du skal bruke den bare av og til for å spille biljard. Disse enhetene er enkle å installere, men du gjorde trenger en elektriker for kabling. Det er kostnadseffektivt fordi du bare skal bruke varme mens du opptar plassen, det er ikke en enhet som trenger å holde på hele tiden.

Infrarød Heat

Velg en infrarød enhet for garasje varme hvis du skal spille biljard ofte og trenger å holde den varm over lengre tid. Dette er en annen enhet laget spesielt for garasjer. Infrarød tar mindre energi enn en blåser fordi den ikke bruker en vifte. Denne typen varmen tar en stund å stråle i hele rommet og varm den opp nok til å være komfortabel. Av denne grunn er det et godt valg hvis pool spiller i garasjen kommer til å skje på en daglig basis, og du må forlate varmen på hele tiden. Dette fungerer godt for de fleste klima. Dette er en annen enhet som kan kreve en elektriker's hjelp.


Relaterte artikler


ultimate chopper elektrisk blender instruksjoner
feilsøking en søppel komprimator
den beste måten å koble en bærbar hjemme generator
de beste armaturene i verden
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
den beste måten å varme opp en garasje for et biljardbord
den beste måten å bruke en vedovn
hvordan å fryse kokt mat og non-tilberedte matvarer
den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu