diy transformator 36-volts lader

diy transformator 36-volts lader

Bygg din egen trafo for en 36V lader kan være farlig dersom du har liten erfaring med elektriske prosjekter, men prosessen og ordning av komponentene er enkle å følge. Denne transformatoren gir strøm med en kontinuerlig inverter. Denne transformatoren er kompatibel med systemer som lade DC batteriet levere raskere enn det bruker strøm

Du trenger:.
Oppvaskmiddel
. Microfiber kluter.
Skyll-hjelpemiddel (ekstrautstyr).
Mildt oppvaskmiddel.

komponenter

Bruk en lader som gir nok strøm til å lade batteriet 36 V-systemet samtidig holde tritt med inverter's last. Bruk dypsyklusbatterier, også kalt blybatterier, siden de holde en konstant spenning i strømforbruk. Bruk ikke startbatterier som bilindustri eller marine batterier siden de bare leverer intermitterende pigger av kraft. Bruk tre 12V dypsyklusbatterier koblet i serie for å gi den nødvendige spenningen. Bruk samme merke av dyp syklus batterier for å sikre en enhetlig effekt som forskjellige merker av batterier er kanskje ikke kompatible når du er koblet i serie. Bruk en kontinuerlig inverter som gir mer strøm enn laderen krever som en forholdsregel at det vil støtte den nødvendige effekt. Omformeren må gi nok peak strøm til å betjene den starter belastninger av motoren.

Connections

Bruk korte, tykkvegget kabler for å koble til inverter, lader og batterier. Bruk en buss bar for tilkobling for å forhindre kortslutning og for å holde ledningene på en ryddig arrangement. Koble laderen kablene til dyp syklus batteriet. Ground omformeren til enten jordledningen på inngangen AC av laderen eller til en jording stang. Dette er viktig for å unngå elektrisk støt. Koble laderen til en stikkontakt og slå den på å starte en ladesyklus. La omformeren av under denne tiden. Etter den innledende ladesyklus, slå på omformeren og la den bli værende på å slå seg opp mens den er koblet til en elektrisk last. Ikke ha klokker, smykker eller noe metall element mens du arbeider på transformatoren. Bruk sko med gummi såle å fungere som grunnlag for kroppen din. Bruk alltid beskyttelsesbriller for å beskytte øynene fra noen gnister, blinker eller eksos fra batteriene.

Forholdsregler

Gjør plass mellom dypsyklusbatterier og både laderen og omformeren for å unngå kontakt med noen hydrogengass eksos fra batterier. Hydrogengass kan akkumulere og antennes ved transformatoren er holdt i et lukket rom uten ventilasjon. Installer en partisjon mellom dypsyklusbatterier og laderen og omformeren eller montere laderen og omformeren atskilt fra batteriet boksen for å sikre videre sikkerheten.


Relaterte artikler


måter å bruke en peisovn
hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser
den beste måten å bruke en luftrenser
hvordan å lage mat i ovnen nuwave
hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
hvordan å fryse kokt mat og non-tilberedte matvarer
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr