feilsøking en søppel komprimator

feilsøking en søppel komprimator

Trash komprimatorer er en praktisk måte å håndtere avfall produkter i ditt eget hjem. De består av en bolig og en skuff der søppel er plassert. En motor vil kjøre en ram til å komprimere søppelet i en plastpose som linjer i skuffen, som deretter kan fjernes og kastes. De fleste trash komprimatorer er godt designet og solid utstyr som vil gi år med service. Hvis du har problemer med søppel komprimator, det finnes måter å løse problemene selv før du kontakter noen til å utføre service på enheten.

Trash Compactor vil ikke kjøre

Sjekk først at komprimatoren er koblet riktig. Sjekk stikkontakten for strøm. Hvis det ikke er strøm i stikkontakten, sjekk enten sikringsskapet for den gamle sikringen, eller strømbryteren for å se om den har blitt utløst. Skift sikringen eller tilbakestill strømbryteren, etter behov.

Hvis døren ikke er lukket ordentlig, en sikkerhetsmekanisme i papirkurven komprimatoren kan hindre at den blir slått på. Det kan også være en automatisk termosikring installert i komprimator som vil hindre motoren fra overoppheting. Hvis du nettopp har komprimeres mye søppel, vent minst 15 minutter og prøve å kjøre komprimatoren igjen.

Sjekk å se om plastpose i skuffen henger på noe, hindrer ram fra arbeidslivet riktig.

Hvis ingen av disse løsningene løse problemet, har enheten reparert av autorisert servicepersonale tekniker.

Trash vil ikke Compact riktig

Først sikre at skuffen er minst halvveis full før prøver å komprimere søppel. Sørg også for at skuffen ikke blir overbelastet ved hvert komprimering syklus. Bruk små, hyppige komprimering sykluser for best resultat. Når komprimering plastflasker eller aluminiumsbokser sikre at de er plassert i sentrum av skuffen for riktig komprimering.

Ram Starter og Reverserer deretter umiddelbart

Prøv å holde nøkkelen i lenger. Hvis dette ikke hjelper, er det sannsynlig at problemet er et resultat av den defekte øvre-grense-bryteren som må skiftes av en autorisert servicetekniker.

Termisk cutout på Motor Trips

Hvis komprimator forsøk å starte på egen hånd etter gjentatt bruk, og har en "hot" lukt, kan problemet skyldes en defekt øvre grense bryter eller en defekt sentrifugal bryter på motoren. Disse bør erstattes av en autorisert servicetekniker.

Drawer er vanskelig å lukke

Sjekk om for mye søppel i skuffen, og for søppel som har falt bak skuffen. Tøm søppel fra bak skuffen, fjerne overflødig søppel og kompakt søppelet igjen.

Skuff vil ikke åpne eller ikke får åpnet Jevnt

Pass på at ram er i øvre posisjon før du prøver å åpne skuffen. Flere typer skader kan også føre til denne situasjonen, herunder løse eller slitte valser, en bøyd roller monteringsbrakett, eller en defekt skuff spor. Disse problemene bør repareres av en autorisert servicetekniker

Bag Slips Ned i skuffen

Hvis posene som brukes glir ned i skuffen under komprimering, sørge for at du bruker riktig pose anbefalt av produsenten. Sørg også for at posen er riktig installert før drift av komprimator.


Relaterte artikler


mest effektive måten å drive en varmepumpe
den beste måten å bruke en luftrenser
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr
hvordan du bytter Solseng lysarmatur
hvordan vannbårne automatisk luftventiler arbeid
søppel komprimator informasjon
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
de beste armaturene i verden
den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu
hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?