hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?

hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?

Som stranden husene er i kjølige, tempererte områder, gjør mange av dem ikke trenger eller har air condition. Dette innebærer imidlertid ikke, mener de ikke vil bli veldig varmt og ubehagelig i sommermånedene. Det er mange måter, men å holde stranden huset kjølig uten air condition og uten å koste deg mye penger

Luftmengde

. Ved å holde vinduene i huset ditt åpne og skaper en naturlig cross-vind, vil varmen ikke kunne bygge opp i huset i første omgang. Sørg for å holde vinduer på motsatte sider av et rom eller gangen åpne slik at vind kan trekke varme ut av huset naturlig. Det er sannsynligvis en god ide å sette skjermer på vinduene hvis du skal la dem åpne hele tiden, slik at insekter og smuss ikke kan blåse i, og også for en bit av sikkerhet for å holde dyr eller mennesker fristet til å klatre gjennom vinduene på stranden huset fra å gjøre dette.

Fans

Ceiling fans, som koster ca $ 100 for å kjøpe og installere, kan kjøre hele dagen, hver dag og bare koste ti dollar i måneden mer i strøm. De vil hjelpe til med luftsirkulasjon rundt i huset og holde den kjøligere i sommermånedene. Vindu fans kan også kjøpes og installeres direkte i åpne vinduer på en strand hus. Mange av disse kommer med innstillinger som vil suge i kjøligere luft fra utsiden og skyv den gjennom stillestående varme luften av en strand hus eller blåse varm luft i huset utenfor, og skaper en omvendt luftstrøm. Alle disse fans legger svært lite til det månedlige strømregningen.

Shade Windows

Ved å ikke tillate mye sollys og påfølgende varme inn i et hus i første omgang, vil det forbli kjøligere generelt. Kjøp store, tykke nyanser å dekke vinduer og trekke disse nyanser utover dagen, slik at lyset og varmen ikke kan komme inn og sitte der, noe som gjør det varmt inne. Trær og planter utenfor vinduene på en strand huset er et annet godt alternativ for å gjøre dette naturlig, ettersom de vil også bidra til forskjønne huset.


Relaterte artikler


feilsøking en søppel komprimator
hvordan å fryse kokt mat og non-tilberedte matvarer
hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?
den beste måten å koble en bærbar hjemme generator
hvordan vannbårne automatisk luftventiler arbeid
vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper
hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen
hvordan å starte en automatisk icemaker
hvordan du bruker gnaging retter å holde maten varm
diy transformator 36-volts lader